Bu iletiyi düzgün göremiyorsanız online versiyonu görüntülemek için lütfen tıklayınız.
 

2018 Bağışçı Listesi yakında yayınlanıyor.

10 yıldır devam eden Anadolu Bursiyerleri Programı, Türkiye'nin 81 ilinden 782 genci Koç Üniversitesi olanakları ile buluşturdu. Anadolu Bursiyerleri Programı başladığı ilk günden bu yana 178 mezun verdi. Ülkemizin her yerine ulaşan Anadolu Bursiyerleri Programı bağışçılarımızın destekleriyle büyümeye devam ediyor. 2011 yılından bu yana toplam 275 Kurumsal Bağışçı, 1279 Mezun ve 252 KU Dostu bu programa destek oldu.

Mezun Sınıf Fonunuza şimdi vereceğiniz düzenli bağış talimatı ile yıl sonunda bir gencin eşit imkanlara ulaşmasını sağlayabilirsiniz. Siz de sınıfınız için düzenli bağış yapın, ülkemizin dört bir köşesinde fırsat eşitliği bekleyen gençlerimizi iyi eğitim olanakları ile buluşturalım.”

New York’ta yaşayan mezunlarımız buluşuyor.

Simge Pınar’14 ile Müzik Kariyeri Hakkında Sohbet

Koç Üniversitesi 2014 Endüstri Mühendisliği Bölümü’nden mezun olan Simge Pınar ile müzik kariyeri hakkında konuştuk. Şarkıları ile adından söz ettiren mezunumuz Simge Pınar’ın ilham veren kariyer yolcuğunu röportajımızda bulabilirsiniz.

Haberin devamı!

Zamanda Yolculuk Yapmaya Ne Dersiniz?

KUMED Sohbetleri: Dr. Emre Soyer’04 ile Karar Verirken Deneyime Aldanmak

Dünyayı doğru anlamak, karar vermek ve yaratıcı olmak için deneyim şart. Deneyim üzerinden öğrenmek doğal, kolay ve kalıcı oluyor, kişileri uzman yapıyor. Deneyime dayanan kararlara ve fikirlere güveniyor, konusunda deneyimli yöneticiler arıyoruz. Ancak deneyim yanlış dersleri öğrettiğinde, karar verme ve fikir geliştirme süreçleri biz farkına varmadan olumsuz etkileniyor. Hatalar pekişebiliyor, verimsiz süreçler kalıcı olabiliyor. Bu nedenle bu seans, deneyimlerden doğru dersleri çıkararak karar sonuçlarını ve yaratıcı süreçleri geliştirmekte yardımcı olacak mekanizmaları tartışıyor.

Haberin devamı!

Anadolu Bursiyerleri Programı Teşekkür Gecesi

Mentor Mezun Ağı ile Öğrencilerimizi İş Yaşamına Hazırlıyoruz

Temel amacı öğrencilerimizin profesyonel hayata geçişlerini kolaylaştırmak olan Mentor Mezun Ağı’nı, Covid-19 Salgını nedeniyle gelecek kaygıları daha da artan öğrencilerimizi desteklemek üzere, yenilenen formatı ile tekrar hayata geçirdik. Mezunlarımızın büyük ilgisi ve desteği sayesinde mentorluk desteği almak isteyen 181 öğrencimizin tamamına mentor atadık. Programımıza katkı sağlayan mezunlarımıza öğrencilerimiz adına teşekkür ediyoruz.

Haberin devamı!

Ve Dahası...

Genç girişimci: Onur Yalınkılınç’19

KUMED Akademi Finansal Okuryazarlık Sertifika Programı

KUMED'in yeni etkinlik serisi KUMED AKADEMİ ile sertifika programlarımız başlıyor! İlk serimiz Finansal Okuryazarlık'ta eğitmenimiz Özlem Derici Şengül ile yatırımcılar, işletmeler, tasarruf sahipleri ya da sadece daha fazlasını öğrenmek isteyenler için finansal okuryazarlık konusuna giriş yapmayı ve finansal açıdan değerlendirmelerde bulunabilmeyi hedefliyoruz.

Haberin devamı!


10. 15. ve 20. Mezuniyet yılımızı kutladık.

Çevrimiçi Mezun Panelleri ile Buluşuyoruz

Mezunlarla İlişkiler Ofisi, Kariyer Gelişim Merkezi ve öğrenci kulüpleri iş birliğinde düzenlenen Mezun Panelleri’nde, belirli sektör ve alanlarda çalışan ya da belirli bölümlerde eğitim almış mezunlarımızı ağırlıyor ve öğrencilerimizle buluşturuyoruz. Dönem içerisinde gerçekleşen 10 Mezun Paneli ile 29 mezunumuzu öğrencilerimizle çevrimiçi etkinlikle bir araya getirdik.

Haberin Devamı!


Koç Üniversitesi Yayınları’nın ilk kitabevi Beyoğlu’nda açıldı.

Talia Ceramics ve Düş Bahçesi Okulları Kurucusu Şehnaz Tunçel Içelli’05 ile Röportaj

2005 yılında Koç Üniversitesi MBA programını tamamlamış olan Şehnaz Tunçel Içelli ile keyifli bir röportaj gerçekleştirdik. Kendisi ile mezun olduktan sonraki girişimcilik projelerinden, pandemiye uyum sağlama sürecinden ve tutkusu olarak seramik sanatını profesyonel bir boyuta taşımasından bahsettik.

Haberin devamı!


 

MEZUNLAR WEB SİTEMİZİ ZİYARET ETMEK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ

 

Bültenlerimizde mezunlarımızdan gelecek haberlere daha çok yer vermek, iş ve özel hayatınızla ilgili paylaşmak istediğiniz güzel haberleri bu sayfalardan mezunlarımıza duyurmak istiyoruz. Önerilerinizi, fikirlerinizi, resimlerinizi ve haberlerinizi mezun@ku.edu.tr adresine bekliyoruz.