Bu iletiyi düzgün göremiyorsanız online versiyonu görüntülemek için lütfen tıklayınız.
 

2018 Bağışçı Listesi yakında yayınlanıyor.

Koç Üniversitesi’nde eğitim-öğretim faaliyetleri Güz’20 yarıyılında uzaktan eğitim şeklinde gerçekleştirilecektir.

T.C. Sağlık Bakanlığı ve Yükseköğretim Kurulu’nun (YÖK) 4 Eylül 2020 tarihinde “Yeni Korona Virüs Salgınında Eğitim ve Öğretim Süreçleri” ile ilgili üniversitelere gönderdiği son yazı sonrasında Koç Üniversitesi, Güz Dönemi öğretimi süresince çevrimiçi/uzaktan eğitime geçmiştir. Üniversitemizde 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında eğitim-öğretim faaliyetleri, Tıp Fakültesinin 4. 5. ve 6. Sınıfları dışında üniversitemizin tüm birimlerinde uzaktan eğitim şeklinde gerçekleştirilecektir.

2020 Güz Dönemi boyunca Koç Üniversitesi kampüsleri ziyarete kapalı olacaktır. Kampüs operasyonları bu süreçte sınırlı bir şekilde devam edecektir.

Haberin devamı!

New York’ta yaşayan mezunlarımız buluşuyor.

Girişimci Mezunumuz Sevgi Acar’16

2016 senesinde Koç Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden mezun olan Sevgi Acar ile kendi girişimi olan BAA ve ürünleri hakkında ilham verici bir röportaj gerçekleştirdik. Sevgi Acar’ın girişimcilik öyküsünün nasıl başladığını konuştuğumuz bu röportajda, BAA ürünlerinin dikkat çekici isimlerinin hikayelerini de bulabilirsiniz. Çanta, aksesuar ve kırtasiye ürünleri markası olan BAA ve mezunumuz hakkındaki detaylı bilgiler için sohbetimize ortak olabilirsiniz. Keyifli okumalar dileriz.

Haberin devamı!

Zamanda Yolculuk Yapmaya Ne Dersiniz?

KUMED, her zaman her yerde mezunların yanında!

Fiziksel olarak bir araya gelemediğimiz dönemde de üye ve mezunlarımız için çalışmaya devam ettik. Fayda sağlayacağınızı düşündüğümüz online içeriklerle yanınızda olduğumuzu bilmenizi istedik. Bizi ilgiyle takip eden ve katkılarını sunan herkese teşekkürler!

KUMED’in son dönemdeki çalışmalarını anlatan videoyu izlemek için tıklayın.

Haberin devamı!

Anadolu Bursiyerleri Programı Teşekkür Gecesi

Türkiye Sosyal Girişimcilik Ağı Konferansı: Köprüler Kurmak

Vehbi Koç Vakfı liderliğinde; Koç Üniversitesi Sosyal Etki Forumu (KUSIF), Ashoka Türkiye, Sosyal İnovasyon İnisiyatifi Derneği (SIID), Sürdürülebilir Kalkınma İçin Yenilikçi Çözümler Derneği (SKYÇD), TED Üniversitesi – İstasyon TEDÜ, Mozaik Foundation (Bosna Hersek) ve Social Enterprise UK (İngiltere) ortaklığında yürütülen Türkiye Sosyal Girişimcilik Ağı projesi kapsamında 9-10 Eylül tarihlerinde Türkiye Sosyal Girişimcilik Ağı Konferansı: Köprüler Kurmak etkinliği gerçekleştirildi.

Haberin devamı!

Ve Dahası...

Genç girişimci: Onur Yalınkılınç’19

KÜME ile kariyerinize yön verin

Koç Üniversitesi mezunları sosyal ağı olan KÜME ile iş fırsatlarını takip edebilir, yayınlanan ilanlara başvuru yapabilir ve kendi çalıştığınız kurumdaki ilanları mezunlarımızla paylaşabilirsiniz.

Haberin devamı!


Koç Üniversitesi Yayınları’nın ilk kitabevi Beyoğlu’nda açıldı.

KUMED’i sosyal medyada takip ediyor musunuz?

Koç Üniversitesi Mezunlar Derneği’nin çalışmalarından ve duyurulardan haberdar olmak için sosyal medya kanallarımızı takip edin:

Instagram

Youtube

Facebook


10. 15. ve 20. Mezuniyet yılımızı kutladık.

Mezun Hikayeleri podcast serisi anketine katılın

Mezunlarımızın kampüs anılarını ve mezuniyet sonrası hayatlarını keşfeden Podcast serisi Mezun Hikayeleri kısa sürede 1000’in üzerinde takipçiye ulaştı. Podcast serimizi geliştirmek adına hazırladığımız ankete siz de katılın.

Haberin devamı!

 

MEZUNLAR WEB SİTEMİZİ ZİYARET ETMEK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ

 

Bültenlerimizde mezunlarımızdan gelecek haberlere daha çok yer vermek, iş ve özel hayatınızla ilgili paylaşmak istediğiniz güzel haberleri bu sayfalardan mezunlarımıza duyurmak istiyoruz. Önerilerinizi, fikirlerinizi, resimlerinizi ve haberlerinizi mezun@ku.edu.tr adresine bekliyoruz.