Bu iletiyi düzgün göremiyorsanız online versiyonu görüntülemek için lütfen tıklayınız.
 

2018 Bağışçı Listesi yakında yayınlanıyor.

Sevgili mezunlarımız,

Dünyanın farklı yerlerinde yaşayan tüm mezunlarımıza selam, sevgi ve dayanışma mesajımızı iletmek istiyoruz. İçinde bulunduğumuz zor zamanlar bize bilim ve dayanışmanın önemini hatırlatıyor. Bilimsel yaklaşımın vazgeçilmez olduğu bu günlerde Koç Üniversitesi olarak hem topluma hem de kendi mezun camiamıza tüm desteği sunmaya gayret gösteriyoruz. Koronavirüsle ilgili yayınladığımız tüm bilgilere https://www.ku.edu.tr/koronavirus/ ve https://kurious.ku.edu.tr/ adreslerinden ulaşabilirsiniz.

Mezunlar Derneğimiz de bu zor günlerde mezunlarımızın yanında yer alıyor, mezunlarımızdan gelen bilgi, öneri ve paylaşımları mezun camiamızla paylaşıyor. #EvdeKoçluVar ve #ZorZamanlarİçinTavsiyeler etiketlerini takip edebilir, siz de camiamıza katkı sunabilirsiniz.

Tüm mezunlarımıza sağlıklı günler dileriz.
Mezunlarla İlişkiler Ofisi

New York’ta yaşayan mezunlarımız buluşuyor.

#ZorZamanlariçinTavsiyeler: Koronavirüs’ün Biyokimyasal Özellikleri ve Nasıl Korunmalıyız?

KUMED’in alanında uzman mezunlarımızla birlikte hazırladığı #ZorZamanlariçinTavsiyeler serisinin ilk videosunda Kimya Bölümü mezunumuz Yeliz Utku’03 koronavirüsün biyokimyasal özelliklerini anlatıyor. Deneyimli bir yogi olan Yeliz'in evde fiziksel ve zihinsel sağlığımızı korumak için tavsiyeleri de var!

Mezunlarımızın uzmanlıklarını sizinle buluşturmaya devam eden bu seriyi takipte kalın! #EvdeKoçluVar

Haberin devamı!

Zamanda Yolculuk Yapmaya Ne Dersiniz?

#ZorZamanlariçinTavsiyeler: Evde Çalışırken Verimli ve İyi Kalmak

Psikoloji ve İşletme Bölümü mezunumuz Nil Madi’12, çoğumuzun evden çalışmaya başladığı bu dönemde belirsizliğe ve olumsuz gelişmelere rağmen verimliliği koruyabilmek; odaklı ve programlı kalabilmek adına ortamımızı ve davranışlarımızı nasıl düzenleyebileceğimize dair bazı teknikleri ve dört temel tavsiyesini paylaşıyor.

Haberin devamı!

Anadolu Bursiyerleri Programı Teşekkür Gecesi

#ZorZamanlariçinTavsiyeler: Uzaktan Çalışma Kültürü ve Hayatımıza Etkileri

Bilgisayar Mühendisliği mezunumuz Şahin Boydaş’05 birçok şirketin de uzaktan çalışmaya başladığı bu dönemde uzaktan çalışma kültürünü ve getirdiği faydaları anlatıyor. 10 yıldır uzaktan çalışan, Silikon Vadisinin başarılı girişimcilerinden biri olan Şahin mezunlarımıza uzaktan çalışmayı benimsemeniz için tavsiyelerde bulunuyor.

Haberin devamı!

Anadolu Bursiyerleri Programı Teşekkür Gecesi

#ZorZamanlariçinTavsiyeler: Bu Günlerde Ruhsal Sağlığımızı Nasıl Koruyabiliriz?

Psikoloji ve Uluslararası İlişkiler Bölümlerinden mezunumuz Pelin Kesebir’02 mutluluğun psikolojisi, sağlıklı zihin kavramlarıyla olumlu ve olumsuz duyguların yönetimi becerileri hakkında çok değerli bir bakış açısı ve tavsiyeler sunuyor.

Haberin devamı!

Ve Dahası...

Genç girişimci: Onur Yalınkılınç’19

Networking: E-spor etkinliği şimdi online!

KUMED’in düzenlediği ilk online etkinlik olan Networking: E-spor etkinliği 27 Mart’ta Zoom üzerinden gerçekleşecek. Son yıllarda çok gündemde olan E-spor ile ilgili bu etkinliği kaçırmayın.

Kayıtlar ve bağlantı linki Mezunlar Ağı KÜME’de!

Haberin devamı!


Koç Üniversitesi Yayınları’nın ilk kitabevi Beyoğlu’nda açıldı.

KUMED Strateji Çalıştayı 2020 - 2025

Koç Üniversitesi Mezunlar Derneği, Kasım ayında seçilen yeni Yönetim Kurulu’nun önerisiyle mezunlar camiamızın geliştirilmesi için derneğin önümüzdeki yıllardaki yol haritasını belirlemek için Strateji Çalıştayı’nda bir araya geldi.

Haberin devamı!


10. 15. ve 20. Mezuniyet yılımızı kutladık.

KÜME’ye kaydolmak için en doğru zaman

Evde olduğumuz bu günlerde Mezunlar Ağı KÜME ile Koç Üniversitesi’nin 15.000’den fazla mezunu ile iletişim ve işbirliği içinde olun. Tek tıkla tüm mezunlara ulaşın, gelişmiş mezun ağından faydalanın, gelişmeleri takip edin, bağlantılar kurun.

Haberin devamı!

 

MEZUNLAR WEB SİTEMİZİ ZİYARET ETMEK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ

 

Bültenlerimizde mezunlarımızdan gelecek haberlere daha çok yer vermek, iş ve özel hayatınızla ilgili paylaşmak istediğiniz güzel haberleri bu sayfalardan mezunlarımıza duyurmak istiyoruz. Önerilerinizi, fikirlerinizi, resimlerinizi ve haberlerinizi mezun@ku.edu.tr adresine bekliyoruz.