ARALIK 2010
 
 
 
 
Fikir Sermayeleri ve Girişimcilik Semineri Koç Üniversitesi’nde Düzenlendi.
Koç Üniversitesi, TOBB Genç Girişimciler Kurulu ve Endeavor Türkiye Derneği ev sahipliğinde düzenlenen Global Girişimcilik Haftasının paydaşları arasında yer aldı. 5-12 Kasım tarihleri arasında gerçekleşen çeşitli etkinliklere öğrenciler ve mentorler ile katılan üniversitemiz, bir de etkinlik düzenledi.

“Fikir Sermayeleri ve Girişimcilik” konulu etkinlikte Koç Üniversitesi ve Koç Holding ortak kuruluşu olan Inventram A.Ş. Genel Müdürü Cem Soysal, Avrupa Patent Vekili, Patent & Marka Vekili Av. Hülya Çaylı ve Artesis Genel Müdürü Prof. Dr. Ahmet Duyar katılarak girişimcilik konusundaki görüşlerini öğrenciler ve öğretim görevlileri ile paylaştı.


Cem Sosyal, İnventram A.Ş.’ nin, projeleri başlangıç ve erken aşama destekleriyle hayata geçirirken, ticarileştirme sürecinde yatırım yaptığı şirketlere yönetim, patentleme ve hukuk konularında çözümler sunduğunu aktardı. Inventram’ın destek verdiği teknoloji alanları arasında Otomotiv, Enerji, Bilgi ve İletişim, İnternet ve Mobil Tabanlı Hizmetler, Biyoteknoloji ve Sağlık, Çevre Teknolojileri, Dayanıklı Tüketim, Savunma Sanayi, Malzeme Bilimleri ve Kimya, Tarım ve Gıda Teknolojileri gibi sektörler bulunmakta.

http://www.inventram.com/
 
 
   
Bilgi Güncelle