EKİM 2010
 
 
 
Münazara Kulübü, Vehbi Koç Dünya Üniversiteleri Münazara Şampiyonası'nın ardından bu yaz da İstanbul2010 Münazara Turnuvası ile dünyanın dört bir yanından münazırları Üniversitemizde ağırladı.
Münazara Kulübü bu sene iki güzel organizasyona ev sahipliği yapmış olmanın mutluluğunu yaşıyor. 27 Aralık–4 Ocak tarihleri arasında düzenlenen Vehbi Koç Dünya Üniversiteleri Münazara Şampiyonası'ndan sonra, Eylül ayında da münazara sezonuna bir başlangıç turnuvası olması ve İstanbul 200X serilerine bu sene de bir halka eklemek adına 3–7 Eylül tarihleri arasında Rumelifeneri Kampus'unda küçük bir turnuva düzenlendi. Turnuva öncesinde ve sonrasında yaklaşık olarak 30 gönüllü öğrenci aktif olarak çalıştı. Yunanistan, İngiltere, Litvanya, Almanya gibi ülkelerden münazırların yanı sıra Türk münazırlar da turnuvanın konukları arasındaydı. Turnuvada, Münazara Kulubü'nün ev sahipliğini yaptığı Dünya Şampiyonası'nın finalisti baş jüri üyeliği yaparken, onunla beraber dünyaca ünlü pek çok münazır turnuvada jürilik görevi üstlendiler.

"Konuklarına kaliteli münazara ile beraber kaliteli eğlence de sunmak Koç Münazara'nın geleneklerinden biridir, bu turnuvada da pek farklı olmadı. Her gece eğlenceli partiler düzenlenen turnuvada konuklara güzel bir İstanbul gecesinde Boğaz'ı da gezdirmeyi ihmal etmedik tabii… Finali bir Türk takımının kazandığı turnuvayı barbekü partisi ile noktaladık. 7 Eylül sabahı, hepimizde fazlaca dans etmenin verdiği tatlı bir yorgunluk, geçirdiğimiz keyifli zamandan dolayı yüzlerimizde birer tebessüm ile teker teker Rumelifeneri Kampusu'ndan ayrıldık."

 
   
Bilgi Güncelle messagemarketer