Aralık 2011 E.bulten
Aylık Elektronik Haber Servisi
Aralık 2011
 
 
 
2001 Mezunlarımız 10. Mezuniyet Yılı Kutlaması'nda buluştu.

2001 mezunları 10. Mezuniyet Yılı Kutlama Yemeği, 26 Kasım Cumartesi akşamı İstinye Kampüsü’nde gerçekleştirildi.

Mezunlar Derneği’nin 2007 senesinde başladığı projelerden biri de mezuniyetinin üzerinden 10 yıl geçmiş mezunlarımızı daha samimi ve özel bir ortamda aynı dönem arkadaşlarıyla bir araya getirerek bir kutlama düzenlemek. Bu sene de organizasyon, 2001 senesi mezunlarımız için gerçekleştirildi.

Organizasyon öncesinde isimlerine özel hazırlanan 10.Mezuniyet Yılı sertifikalarını alan mezunlarımız 26 Kasım'da İstinye Kampüsünde buluştular. Mezunlarımız kokteylin ardından Üniversite günlerindeki gibi amfide toplanarak Dernek Başkanı Albert Krespin'in hoşgeldiniz konuşmasını dönem fotoğraflarından hazırlanan gösterim eşliğinde dinlediler. Sonrasında Rektörümüz Sayın Umran İnan, çoğunluğuyla ilk kez buluştuğu 2001 mezunlarımıza, Üniversitedeki gelişmeler, hedefler ile başarıları anlatarak Koç'lu olmanın heyecan ve gururunu mezunlarımıza bir kez daha yaşattı. Amfide son olarak Rektörümüzle birlikte 2001 mezunlarına 10.Yıl Anı plaketlerini takdim ettik. Açık büfe yapılan yemek ikramından sonra 10. Yıl pastası kesilirken mezunlarımız kadehlerini dostluklarının devamı için kaldırdı.

Katılan mezunlarımız İstinye Kampüsü'nde olmanın heyecanıyla, arkadaşlarıyla bir arada olmanın yoğun duygularıyla keyifli bir gece geçirdiler.

Kutlama yemeğine katılan bir mezunumuzdan izlenimler:

"Mezuniyetin 10. yılı! İlk önce Koç Üniversitesi'nden bu davet geldiği zaman Executive MBA'in üzerinden tam 10 yıl geçtiğine inanmakta hayli zorlandım. Ancak elbette durumu kabullenip ne zamandır görmek istediğim arkadaşlarımla böyle bir gecede yeniden bir araya gelmenin heyecanı sardı beni. Çok şeyler yaşadık hepimiz bu 10 yılda. Kimimiz evlendi, kimimiz boşandı, kimimiz çocuk sahibi oldu, kimimiz iş değiştirdi, kimimiz hayata bakışını değiştirdi. Ama değişmeyen tek şey tam 10 sene sonra bile bir araya geldiğimizde aynı masanın etrafında oturup keyifle, yoğun bir tempoda çalışmakta iken bize yeniden öğrenci olma fırsatını sunan Koç Üniversitesi'nde edinilmiş dostluğumuzdu. Nice onlu senelerde yeniden bir arada olmak dileğiyle emeği geçen herkese teşekkürler. Ve Taksim'de yapımına başlanan Mezunlar Lokali'nde yeniden görüşmek üzere..."

Nefin Başaktar’EMBA