Ocak 2012 E.bulten
Aylık Elektronik Haber Servisi
Ocak 2012
 
 
 
Son üç dönem mezunlarımız "Okula Dönüş Kokteyli" ile tekrar Kampüste buluştu.
10 Aralık Cumartesi günü, son üç yılın mezunları, Rumelifeneri kampüsünde bulunan Mezunlar Derneği Lokalinde yapılan bir kokteyle bir araya geldiler. 18.30'de başlayan kokteylin teması "Okula Dönüş"tü ve yeni mezunlarımız bir günlüğüne de olsa tekrar kampüste olmanın keyfini çıkardılar.


Kokteyle katılan 150 mezunumuz kampüste dolaşarak bir yandan anılarını tazelediler diğer yandan da değişiklikleri, gelişmeleri görme imkanı buldular. Kokteylde, okuldayken farklı aktiviteler veya derslerde her gün görüşülen, paylaşımda bulunulan ancak mezun olduktan sonra iletişimin eskisi kadar kuvvetli olmadığı arkadaşlarla görüşüldü, anılar tazelendi ve yeni buluşmalar için sözler verildi.


Etkinliğe katılan mezunlar, bu tür etkinliklerin tekrar etmesi dileğinde bulunurken, bir yandan da okula daha sık geleceklerini, Koç Üniversitesi'yle daha sıkı bağlar kurmaya çalışacaklarını belirtiyordu.

Mezunlar Derneği olarak biz de önümüzdeki yeni dönemde, hem yeni mezunlarımızı, hem de daha eski mezunlarımızı farklı temalarda ve içeriklerde aktiviteler düzenleyerek, belirli aralıklarla ama mutlaka daha sık bir araya getirmek için çalışmalara başlıyoruz. Bu konudaki fikir ve katkılarınızı bekliyoruz...

     
     
     
     
     
     
     
     

 
 
 

,