OCAK 2011
 
 
   
 
 
Genç Mezunlarımız "Okula Dönüş" Kokteylinde Buluştu.

Geleneksel olarak, son üç yılın mezunları için sonbahar döneminde düzenlenen "Okula Dönüş" kokteyline bu yıl 2008, 2009 ve 2010 mezunlarımız katıldılar.

Genç mezunlarımızın okulu, arkadaşlarını ve kampüse dönmeyi en çok özledikleri bu günlerde Mezunlar Derneği mezunlarımıza ev sahipliği yaparak güzel bir gece yaşattı.


Bugüne kadar öğrenci olarak Öğrenci Merkezi'nde kantinde, kafelerde, yemekhanede zamanını geçiren, arkadaşları ile buluşan, derslerine çalışan, sabahlayan mezunlarımız, artık yeni mezunlar olarak Öğrenci Merkezi'nde Mezunlar Derneği Lokali'nde bir araya geldiler.


Birbirleriyle ve Üniversite ile hasret gideren mezunlarımız, Rektörümüz Umran İnan ve Dernek Başkanımız Albert Krespin ile sohbet ederek Üniversitemiz ve Derneğimiz ile ilgili son gelişmeleri öğrendiler.


İletişim bilgilerini güncelleyen mezunlarımız arasından yapılan çekilişle şanslı mezunlarımız Koç Üniversitesi logolu hatıra ürünleri kazandılar.

Mezunlar ailesine dahil olan genç mezunlarımızı bir kez daha kutluyor, Derneğimizin düzenlediği diğer etkinliklerde yenden buluşmayı arzu ediyoruz.

Mezunlarla İlişkiler Ofisi ve Mezunlar Derneği'nin yürüttüğü yeni girişimler hakkında bilgi edinmek ve gönüllü olarak aktif rol almak için Güneş İngin ile irtibat kurabilirsiniz.


Koç Üniversitesi Mezunlarla İlişkiler Ofisi
E.mail: http://www.messagemarketer.com/bulten/kocuni/mezun@ku.edu.tr
Tel: 0212 338 12 57 (Güneş İngin'03)