Kasım 2011 E.bulten
Aylık Elektronik Haber Servisi
Kasım 2011
 
 
 
 
 
İzmir'de yaşayan mezunlarımız buluştu.

21 Ekim Cuma akşamı İzmir'de yaşayan mezunlarımız buluştular. 2003 mezunlarımızdan ve Mezunlar Derneği'nin de üyesi olan Özüm İlter'in organizasyonuyla yaklaşık 25 mezunumuzun katıldığı gecede tanışmayanlar tanıştı, tanışanlar hasret giderdi. Koç günlerinin özlemle anıldığı geceye Mezunlarla İlişkiler Ofisimizden Güneş İngin ve kendisi de bir İzmirli olan Mezunlar Derneği Başkanı, Albert Krespin de katıldılar. Buluşma yeri olarak yine bir Koç mezununa ait olan Kordon'daki Mekkan seçildi.

Kendilerini tanıtan, istek ve beklentilerini paylaşan mezunlarımız İzmir'de Koç mezunları olarak neler yapabileceklerini, hedef ve planlarını konuştular.

Oldukça heyecanlı ve istekli bir grup olan İzmirliler şimdiden bir sonraki buluşmalarını planladılar bile. 27 Kasım Cumartesi günü bir kahvaltı ile buluşacak mezunlarımız hem birlikte güzel vakit geçirmeyi hem de hedefleri ve planları üzerinde çalışmaya başlamayı amaçlıyorlar.

İzmir'de yaşayan ve etkinliklerden haberdar olmak isteyen mezunlarımız Özüm İlter ile (ozum.ilter@gmail.com) iletişime geçebilirler.

İzmir'de başladığımız bu buluşmaların diğer şehirlerde yaşayan mezun gruplarımıza da ilham getireceğini umuyoruz.

İlk buluşmaya katılan mezunlarımız:

Ali Özerinç'09
Altuğ Kayar'04
Arda Yağcı'02
Baran Atılgan'05
Burcu Bekemler Kutlukaya'08
Cenk Buğdaycı'06
Dinç Sarper'08
Duygu Türsen'10
Eda Baykan'04
Elif Eren'01
Ercan Tüzün'06
Gözde Atabay'06
Gülçe Cin'06
Mehmet Erdemoğlu'10
Mert Tümer'07
Nesligül Akçura Tanırkan'06
Övünç Demir'10
Özüm İlter Demirci'03
Suzan Sürel'06
Şükrü Kardıçalı'09
Zerrin Tunaboylu'08

 
 

,