Kasım 2011 E.bulten
Aylık Elektronik Haber Servisi
Kasım 2011
 
 
 
 
İngiltere'de Yaşayan Mezunlarımız Buluşuyor - 18 Kasım, Londra
farklı şehir ve hatta farklı ülkelerde yaşayan mezunlarımızı bir araya getirecek bir platform oluşturma girişimlerimizi sizlere daha önce gönderdiğimiz emailler ile duyurmuştuk.

26 Ekim'de İzmir'de gerçekleştirdiğimiz keyifli buluşmanın ardından şimdi de İngiltere'deki mezunlarımız bir araya geliyor.

Geçtiğimiz yıl eğitimi için Londra'ya yerleşen mezunumuz ve Mezunlar Derneği Yönetim Kurulu üyemiz Can Ergelmiş, Londra ve çevresinde yaşayan mezunlarımızı bir araya getirme çalışmalarına başlamış, mezunlarımız arasında bir veri tabanı oluşturmuştu. Bu yıl Londra'ya yerleşen bir diğer mezunumuz Selim Güven, Can'la birlikte Londra buluşmasını hayata geçiriyorlar. 18 Kasım Cuma günü Londra'da yapılacak bu buluşmaya üniversitemizin Mezunlarla İlişkiler Koordinatörü 2003 Psikoloji mezunumuz Güneş İngin de katılacak.

İstanbul dışında yaşayan mezunlarımız arasındaki iletişimi oluşturmak ve dayanışmayı arttırmak amacıyla

Bu ilk buluşmaya İngiltere'de yaşayan tüm mezunlarımızın ilgi göstereceğini, kalabalık bir grubun bir araya gelerek çok keyifli ve yaratıcı yeni bir sureci başlatacağını umuyoruz.

Buluşmaya katılabilecek mezunlarımızın Can'a veya Selim'e bir email ile geri dönmelerini rica ediyoruz (canergel@hotmail.com - S.Guven@lse.ac.uk ).  Can ve Selim buluşmayla ilgili diğer tüm detaylar için sizlere bir email gönderecekler.

Üniversitemiz ve Mezunlar Derneği ile ilgili tüm konularda alumni@ku.edu.tr ve mezun@ku.edu.tr adresinden bizlerle temasa geçebileceğinizi hatırlatmak isteriz.

Hepinizi sevgi ve saygılarımızla kucaklıyoruz.

Koç Üniversitesi Mezunlar Derneği & Mezunlarla İlişkiler Ofisi