Kasım 2011 E.bulten
Aylık Elektronik Haber Servisi
Kasım 2011
 
 
 
 

Rektörlük Özel Başarı Ödülleri Sahiplerini Buldu.

 
Bu yıl ilk defa Rektörümüz tarafından bir gelenek başlatmak üzere verilen Rektörlük ve Dekanlık Özel Başarı ödüllerini bu yılın öne çıkan en başarılı akademisyenleri aldı. Kendi alanlarında büyük başarılar göstermiş, çalışmaları alanın önde gelen yayınlarında yer almış, ülkemize ve bilime katkı sağlamış bu değerli öğretim görevlilerimiz, rektörümüz, rektör yardımcılarımız ve dekanlarımızdan oluşan bir komite tarafından belirlendiler.


İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Özel Başarı Ödülü'nü başarılı çalışmalarından dolayı Seda Ertaç aldı. Fen Fakültesi Özel Başarı Ödülü matematik alanındaki çalışmalarından dolayı Ali Mostafazadeh'e verildi. Mühendislik Fakültesi Özel Başarı Ödülü'nü 2010-2011 akademik yılında araştırma alanında gösterdiği başarılardan dolayı Serdar Kozat aldı. İnsani Bilimler ve Edebiyat Fakültesi'nin Özel Başarı Ödülü ise psikoloji alanına yaptığı üstün katkılardan dolayı Zeynep Aycan'a verildi. Hukuk Fakültesi'nde ise bir farklılık yaşandı ve Özel Başarı Ödülü Fakülte'nin dekanı Bertil Emrah Oder'e verildi.


Bu yıl Rektörlük Üstün Başarı Ödülü ise dünyanın en önde gelen bilim insanlarından, Türk psikolojisinde öncü bir isim ve genç araştırmacılar için örnek bir kişilik olan sevgili hocamız Çiğdem Kağıtçıbaşı'na verildi.

Bu güzel haberi mezunlarımızla paylaşmaktan mutluluk duyuyor, koç Üniversitesi mezunlar ailesi olarak hocalarımızla gurur duyuyoruz.