Subat 2011 E.bulten
Aylık Elektronik Haber Servisi
Ağustos 2011
 
 
İzmir ve çevresindeki mezunlarımız buluşuyor.
Koç'tan mezun olduktan sonra eğitimine veya iş hayatına, bir başka deyişle yaşamına  İstanbul dışında devam eden mezunlarımızı yaşadıkları şehirdeki ve/veya ülkedeki Koç'lularla bir araya getirecek  yeni bir platform oluşturma girişiminden sizleri haberdar ederek, desteğinizi istiyoruz.

Gerek üniversitemiz veritabanı KUAIS'de güncellemeleri yaparken ve gerekse yeni mezunlarımızın mezuniyet öncesi yaptıkları ziyaretlerde, çok sayıda mezunumuzun İstanbul dışında veya yurtdışında yaşadığını ve yine çok sayıda yeni mezunumuzun da her sene eğitim ve iş yaşamı nedeniyle yurtdışına veya ülkemizdeki diğer şehirlere gittiğini gözlemliyorduk.  Ancak çoğunlukla mezunlarımızın birbirinden habersiz ve uzak olduğunu da duyuyorduk.

Özellikle üniversitemizin ve Mezunlar Derneğimizin bulunduğu İstanbul dışındaki mezunlarımız arasındaki iletişimi oluşturmak ve dayanışmayı arttırmak amacıyla yurtdışındaki (Londra, Los Angeles, Boston, New York vb) ve yurtiçindeki (İzmir, Ankara vb) şehirlerde mezunlarımızı organize ederek bir araya getirmeyi amaçlıyoruz.

Bunun ilk adımlarını Los Angeles'ta Ceylan Sönmez ve Londra'da Can Ergelmiş hayata geçirmişti. Şimdi de İzmir'de yaşayan ve kendi aile şirketinde çalışan, Mezunlar Derneği üyemiz ve 2003 mezunu Özüm İlter İzmir ve çevresindeki mezunlarımızı bir araya getiriyor.

Derneğimiz ve üniversitemizde geçen sene kurulmuş olan Mezunlarla İlişkiler Ofisi'nin işbirliği  ile  İzmir'de ilk adımını sevgili arkadaşımız Özüm İlter ile atacağımız bu girişimde öncelikle hepinizin ilgi ve desteğine ihtiyacımız var. Uzun vadede hedefimiz , aynı kentte yaşayan Koç Mezunları'nın birliktelik ve dayanışmalarını arttırmak, deneyim ve görüşlerin paylaşılacağı bir ortam  yaratmak ve bu dayanışmayı sürekli ve özellikle yeni gelen mezunlarımızı da içine alan bir yapıya kavuşturmak. Bu deneyimin katkılarınızla çok da keyifli ve yaratıcı geçeceğine de inanıyoruz.

Bu mesajı çevrenizdeki diğer Koç'lularla da paylaşarak daha fazla mezunumuza ulaşmamıza destek olursanız seviniriz. Veri tabanımızı güçlendirmek için İzmir ve çevresinde yaşayan mezunlarımızın bize geri dönmelerini rica ediyoruz.

Önümüzdeki günlerde Özüm, İzmir ve çevresinde yaşayan mezunlarımızla temasa geçecek.

Bunlarla birlikte Üniversitemiz ve Mezunlar Derneği ile ilgili konularda mailto:alumni@ku.edu.trve mailto:mezun@ku.edu.tradresinden bizlerle temasa geçebileceğinizi hatırlatmak isteriz.

Hepinizi sevgi ve saygılarımızla kucaklıyoruz.

Koç Üniversitesi Mezunlar Derneği & Mezunlarla İlişkiler Ofisi

Koç Üniversitesi Mezunlarla İlişkiler Ofisi
E.mail: mailto:mezun@ku.edu.tr
Tel: 0212 338 12 57 (Güneş İngin)

Koç Üniversitesi Mezunlar Derneği
E.mail: mailto:alumni@ku.edu.tr
Tel: 0212 338 37 79 (Sanem Yükselsoy)

 
   
Bilgi Güncelle messagemarketer