Nisan 2012 E.bulten
Aylık Elektronik Haber Servisi
Nisan 2012
 
 
Sevgi Gönül Tiyatro Günleri 17 Nisan'da başlıyor.

Koç Üniversitesi Tiyatro Kulübü tarafından bu yıl 11.si düzenlenen Sevgi Gönül Tiyatro Günleri, 17 Nisan 2012 tarihinde başlıyor. 9 ayrı oyunun sahneleneceği bu kahkaha ve eğlence buluşmasında, söyleşi ve atölye çalışmaları da gerçekleşecek.

Koç Üniversitesi Tiyatro Kulübü tarafından düzenlenen 11. Sevgi Gönül Tiyatro Günleri, 17 - 27 Nisan 2012 tarihleri arasında, Koç Üniversitesi Rumeli Feneri Kampüsü'nde gerçekleşecek. Koç Oyuncuları'nın sahneleyeceği 'Çöpçatan' adlı oyunun yanı sıra, farklı üniversiteler de oyunlarıyla festivalde sahne alacak. Festival kapsamında, tiyatro sezonunda bu yıl oldukça ilgi gören ve Sadri Alışık Tiyatrosu tarafından sergilenen 'Sonbaharı Beklerken' adlı oyun ile Aysa Prodüksiyon tarafından sergilenen 'Cam' adlı oyun da seyircilerle buluşacak. Festival kapsamındaki sosyal sorumluluk projesi olarak 24 Nisan CuNisanesi günü, Sadri Alışık Tiyatrosu'nun sahnelediği 'Kırt Kırtla Cırt Cırt' çocuk oyunu da küçük izleyicilerle buluşacak. Ayrıca üniversiteler arasında düzenlenen tiyatro festivallerinde bir ilk gerçekleşecek. Bu yıl festival tarihinde ilk kez, ABD'li 6 üniversite öğrencisinin kurduğu The Tempest Ladies grubu; Sevgi Gönül Kültür Merkezi'nde Shakespeare'in 'The Tempest' adlı oyununu sergileyecek.

Koç Üniversitesi Tiyatro Kulübü'nün bu yılki festival etkinliğine Aygaz ana destekçi olmak üzere, Doğan Burda Dergi , Ülker , Pepsi , OnurAirÖykü Sahne , Pideban , Divan Kuaför ve Sarıyer Belediyesi de destek veriyor.
Dışarıdan katılımcılara tamamıyla açık olan 11. Tiyatro Günleri'nde profesyonel oyunlar dışında tüm gösterimler ücretsizdir. Oyun günleri kampüsümüze grup olarak gelecek misafirlere talebe bağlı ücretsiz servisler tahsis edilecektir.

Festival Programı

17 Nisan Salı
Koç Oyuncuları - Çöpçatan
Açılış Kokteyli: 19:00
Oyun: 20:00
18 Nisan Çarşamba
Sadri Alışık Tiyatrosu - Sonbaharı Beklerken
Saat: 20:00
19 Nisan Perşembe
Sabancı Üniversitesi Oyuncuları- Sevgili Doktor
Saat: 20:00
20 Nisan Cuma
The Tempest Ladies - Tempest
Saat: 18:00
21 Nisan CuNisanesi
Koç Üniversitesi Çocuk Tiyatrosu- İnsanlığın Lüzmu Yok
Saat: 12:00
24 Nisan Salı
Sadri Alışık Tiyatrosu-
Kırt Kırtla Cırt Cırt

Saat: 10:00
Galatasaray Üniversitesi Tiyatro Topluluğu-
Sokağa Çıkma Yasağı

Saat: 20:00
25 Nisan Çarşamba
Aysa Produksiyon - Cam
Saat: 20:00
26 Nisan Perşembe
İzmir Ekonomi Üniversitesi Tiyatro Kulübü- 
Tuhaf İkili

Saat: 20:00

http://www.tiyatrogunleri.com/index2.php