KASIM 2010
 
 
 
 
Selcen Yavuz Kariyer Merkezi Direktörü olarak Koç Üniversitesi'ne katıldı.
Geçtiğimiz ay Koç Üniversitesi Kariyer Merkezi Direktörü olarak göreve başlayan Selcen Yavuz kısaca hedeflerini ve mezunlarla ilişkileri anlattı:

"Kariyer Merkezi olarak öğrencilerimizi okulun ilk yıllarından itibaren kariyer, kariyer planlaması ve gelişimi konularında bilinçlendirmeyi, bilgilendirmeyi ve geliştirmeyi öte yandan mezunlarımıza da ihtiyaç duyduklarında kariyerleri konusunda destek olmayı hedefliyoruz. Amacımız, öğrencilerine ve mezunlarına kapsamlı ve kaliteli kariyer hizmetleri sunan bir Kariyer Merkezi yaratabilmek. Bu amaca ulaşmada mezunlarımızın çok önemli rolü olduğunu düşünüyor, onları en büyük destekçimiz olarak görüyor ve mezunlarımızla her zaman işbirliği içinde olmayı istiyoruz. Mezunlarımızın gerek profesyonel yaşamda gerekse akademik alanda edindikleri bilgilerden, tecrübelerden ve birikimlerden faydalanmak ve bu sayede sunacağımız hizmetlerin katma değerini artırabilmek en büyük arzumuz. Önümüzdeki günlerde çalışmalarımızı geliştirirken mezunlarımızla daha da fazla iletişim halinde olmayı ve ortak çalışma fırsatları yaratmayı planlıyoruz".

Selcen Yavuz Kimdir?

Selcen Yavuz, Boğaziçi Üniversitesi İşletme bölümünden mezun olduktan sonra TEV bursu ile gittiği University of Texas at Austin'den MBA derecesini aldı. Pazarlama alanında başladığı kariyerine İnsan Kaynakları alanında devam etti. GlaxoSmithKline İnsan Kaynakları Direktörü ve Mercer Danışmanlık Doğu Avrupa ve Orta Doğu Bölgesi İnsan Kaynakları Direktörü olarak çalıştı.

İletişim

syavuz@ku.edu.tr

0 212 338 18 13

Kariyer Merkezi Web Sitesi için tıklayınız.
 
   
Bilgi Güncelle