KASIM 2010
 
 
 
 
Koç Üniversitesi'nden mezun olduktan hemen sonra Turkcell'de pazarlama bölümünde göreve başlayan Evrim Dirik (Ekonomi'06) dört senenin ardından Deutsche Telekom'un Global ofisinde kıdemli yönetici olarak işe başladı.
2006 yılında Ekonomi bölümünden mezun olan Evrim Dirik, 2003 yılında Koç Üniversitesi öğrencileri ve mezunlarını birleştirmeyi hedefleyen zamanın en çok bilinen öğrenci internet sitelerinden http://www.messagemarketer.com/bulten/kocuni/2sag_041010_4.html]]] 'un kurucusu aynı zamanda. Üniversite yıllarında ilgilenmeye başladığı bilişim ve telekom sektörleri, Turkcell'de değeri ölçülemez 4 sene geçirmesini sağladı. Mobil pazarlama ve reklam bölümünde iken yönettiği TonlaKazan, 2009 yılında GSMA'de dünyanın en iyi mobil reklam servisi seçildi. Turkcell ile eş zamanlı olarak 2 ay boyunda AT&T'nin New York ofisinde bir projeyi yöneten Evrim, Eylül 2010 itibariyle Deutsche Telekom'da kıdemli mobil reklam yöneticisi olarak göreve başladı. Aralarında ABD, Almanya ve İngiltere gibi ülkelerin de bulunduğu 15'den fazla ülkenin mobil reklam aktivitelerinden sorumlu olacak Evrim'e yeni görevinde basarılar diliyoruz.

İş ve özel hayatınızla ilgili paylaşmak istediğiniz güzel haberleri bu sayfalardan okuldaşlarımıza duyuracağız. Güzel haberlerinizi mezun@ku.edu.tr adresine bekliyoruz.
 
   
Bilgi Güncelle