Temmuz 2013 E.Bulten
 
Aylık Elektronik Haber Servisi
Temmuz 2013
 
Temmuz 2013 E.Bulten
Koç Üniversitesi Dünya'da 31'inci ve Türkiye'de Birinci !
İngiliz Yüksek Öğretim Dergisi, Times Higher Education (THE) tarafından üniversitelerde yürütülen araştırmalar, sağlanan olanaklar ve elde edilen başarılar dikkate alınarak oluşturulan "Dünyada 50 yaşın altındaki en iyi 100 üniversite" listesine 31'inci sıradan giren Koç Üniversitesi, Türk üniversiteleri arasında en yüksek sırayı elde etmiştir.
Ayrıntılı Bilgi
 
Temmuz 2013 E.Bulten
Koç Üniversitesi 19'uncu mezunlarını verdi
Koç Üniversitesi'nin 19'uncu mezunları, Rumelifeneri Kampüsü'nde düzenlenen törenle diplomalarını aldı. Koç Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Rahmi M. Koç törende yaptığı konuşmada, Koç Üniversitesi'nin dünyanın ...
Ayrıntılı Bilgi
Temmuz 2013 E.Bulten
"Bizans İstanbul'u" AnaMed'de sergileniyor
"Artamonoff: Bizans İstanbul'u İmgeleri, 1930-1947" sergisinde, kentin tarihiyle yakından ilgilenen Artamonoff'un perspektifinden İstanbul'daki Bizans mirası sunuluyor. Sergi, 6 Ekim'e kadar ziyaretçileri ağırlayacak.
Ayrıntılı Bilgi
 
Temmuz 2013 E.Bulten
Sibel Şengül'07 soruyor: Neden Hala Bekarsınız?
2007 Ekonomi mezunumuz Sibel Şengül bekarlar için tavsiyerlerinin yeraldıği yeni kitabı "neden hala bekarsınız?"ı yayınladı. Sibel'le biraraya geldik ve kitap hakkında konuştuk.
Ayrıntılı Bilgi
Temmuz 2013 E.Bulten
Koç Üniversitesi Mezunlar Derneği'ni Sosyal Ağlarda Takip Edin!
KUMED artık sosyal ağlarda da bizlerle. Gerçekleştirilecek etkinliklerin duyuruları, mezunlarımız ve üniversitemiz ile ilgili her türlü bilgiyi ...
Ayrıntılı Bilgi
 
Temmuz 2013 E.Bulten
KOÇ-KAM VE UNESCO'dan Büyük İşbirliği
KOÇ-KAM ve UNESCO karar verme süreçlerinde kadın-erkek eşitliği odaklı eğitim programının ulusal düzeyde uygulanması için işbirliği protokolü imzaladı.

Ayrıntılı Bilgi
Temmuz 2013 E.Bulten
KULE Yaz'13 Sayısı Zeka dosya konusu ile çıktı.
Bilgiye ulaşma, yani veriyi yorumlama yetisini kullanmamızı sağlayan zekânın, farklı bilim dallarının penceresinden bakıldığında kendine nasıl yer ...

Ayrıntılı Bilgi
 
Bültenlerimizde mezunlarımızdan gelecek haberlere daha çok yer vermek, iş ve özel hayatınızla ilgili paylaşmak istediğiniz güzel haberleri bu sayfalardan mezunlarımıza duyurmak istiyoruz. Önerilerinizi, fikirlerinizi, resimlerinizi ve haberlerinizi mezun@ku.edu.tr adresine bekliyoruz.