Haziran 2011 E.bulten
Aylık Elektronik Haber Servisi
HAZİRAN 2011
 
 
 
"En Güzel Yıllarım Koç Üniversitesi Yıllarım" diyenler için Mezunlar Günü; 19 Haziran Pazar
Bu sene de Mezunlar Günü daha farklı, daha keyifli ve daha eğlenceli.

Üniversiteyi, kampusu, arkadaşlarını, hocalarını, Öğrenci Meydanı'ndaki çim alanı, Koç Meydanı'nı, havuzu, spor salonunu, öğrenci merkezi'ni, kantini, sınıfları, kütüphaneyi özleyenlere fırsat; bu yıl 19 Haziran'da Mezunlar Günü'nde buluşuyoruz.
Bu yıl da Mezunlar Günü'nde kampusta arkadaşlarımız ile güzel bir gün geçirmekle kalmayacağız; mezun arkadaşlarımızın şarkılarıyla neşelenecek, yeme-içme seçenekleri ile damaklarımız şenlenecek, takımını kurup gelenler spor turnuvalarına katılacak, havuzbaşı keyfi yapabilecek, KU Gönüllüleri'nin yardım toplama kampanyasına (kıyafet-kitap-eski eşya) destek olacak, çeşitli standlardan alışveriş yapacak, belki bir zamanlar içinde olduğumuz kulüplerin aktivitelerine katılacak, 'Anı Köşesi'nde fotoğraf çektirecek ve yine hediye çekilişinden sürpriz hediyeler kazanabileceğiz.
Bu yılki Mezunlar Günü'nün büyük sürprizi ise bir konser ile aramıza katılacak olan Yale Üniversitesi Mezunlar Korosu olacak.

170 koro şarkıcısı ile Odeon'da sahne alacak Yale Üniversitesi mezunlarının, üniversitelerine bağlılıkları ve heyecanlarının Koç mezunlarına ilham kaynağı olacağına inanıyoruz.

Bu konserde Yale mezunlarına Koç mezunları ve öğrencilerinden oluşan Türk Müziği Koromuz da eşlik edecek.

Konserin ardından mezunlarımızın Yale mezunları ile tanışabilmesi ve kaynaşabilmesi için Sosyal Bilimler Binası avlusunda açık büfe yemek ikramı olacak.

Bu seneye özel sürprizler ve misafirlerle güzel bir Pazar günü yaşamaya tüm mezunlarımızı bekliyoruz...19 Haziran Pazar günü başka bir plan yapmayın, güzel bir yaz gününü birlikte geçireceğiz.

Ve günün sonunda 'İyi ki Koç Mezunuyum' ve' İyi ki buradayım' diyeceğiz.


Koç Üniversitesi Mezunlar Derneği
Koç Üniversitesi Mezunlarla İlişkiler Ofisi
Tel: 0212 393 61 30 - 0212 338 30 34 Tel: 0212 338 12 57
E.mail: mailto:alumni@ku.edu.tr E.mail: mezun@ku.edu.tr

19 Haziran 2011 - Pazar
Rumelifeneri Kampusu

16.00 - 19.00 - Mezunlar Günü Etkinlikleri - Öğrenci Meydanı

19.00 - 20.00 - Konser - Odeon

20.00 - 21.30 - Yemek - Sosyal Bilimler Avlusu

 
   
Bilgi Güncelle messagemarketer