Subat 2011 E.bulten
Aylık Elektronik Haber Servisi
MAYIS 2011
 
 
Mezunlarımızı Dans Festivaline Davet Ediyoruz.
04-05 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek Geleneksel Koç Üniversitesi Dans Festivali yine dünya danslarını ve üniversiteleri bir araya getiriyor. Bu sene 11'incisi düzenlenecek olan "Masal" temalı Dans Festivali'ne yurt çapında 15 üniversite katılıyor.

11. Koç Üniversitesi Dans Festival'inde Dans Kulübü öğrencilerinin yanı sıra ülkenin önde gelen üniversitelerinin dans toplulukları, profesyonel dans hocaların da yer alacağı dans gösterileri yapılacaktır.

Festivale katılacak olan diğer Üniversiteler;

İstanbul Ticaret Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi, Mimar Sinan Üniversitesi, Bahçeşehir Üniversitesi, Hacettepe Üniversitesi, Kadir Has Üniversitesi, Yeditepe Üniversitesi, Çankaya Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi, Beykent Üniversitesi, Sabancı Üniversitesi, Bilgi Üniversitesi, Işık Üniversitesi ve Ege Üniversitesi.

Festival süresince gündüz aktiviteleri, workshoplar ve akşam gösterileri Koç Üniversitesi Rumelifeneri Kampusu içerisinde gerçekleşecek.

4 Mayıs Çarşamba Gündüz Programı

13:00 - 15:00 The Caribbean Band - canlı müzik

Canlı müzik sırasında Mundo Latino (Yonca Gülgeç & Mehmet Ceyhan) ile Sosyal Latin Workshop

5 Mayıs Perşembe Gündüz Programı

14:00 Sinan Dönmez ile Oryantal Workshop

15:00 Sinan Dönmez ile R&B Workshop

16:00 Berivan Ece Usta ile Cha Cha Workshop

Ayrıca gündüz programında 2 gün boyunca öğrenci merkezi -1 'de bulunan fotoğraf standına gelerek arkadaşlarınızla "masal" gibi fotoğraflar çektirebilirsiniz.

KOÇDANS sweatshirtleri de bu tarihlerde öğrenci merkezinde satışta olacaktır.