Subat 2011 E.bulten
Aylık Elektronik Haber Servisi
MAYIS 2011
 
 
 
 
 
TARKAN bu sene Türkiye’deki ilk konseriyle Koç Üniversitesi Bahar Şenliği 2011'de!!!
Koç Üniversitesi "Sosyal Aktiviteler Kulübü" tarafından düzenlenen yılın en renkli etkinliği Bahar Şenliği, 14 Mayıs Cumartesi sabahı başlıyor. Rumeli Feneri Kampusunda gerçekleşecek şenlik, üniversitelilere 15 saat süren doyumsuz bir müzik şöleni yaşatacak. Festivalde ana sahnede Athena, Ozan Doğulu, Pamela ve megastar TARKAN canlı performansıyla sahne alacak.

Koç Üniversitesi Sosyal Aktiviteler Kulübü'nün hayata geçirdiği 18. Bahar Şenliği, 14 Mayıs Cumartesi günü Rumeli Feneri Kampusu'nda düzenlenecek. Ünlü şarkıcılar, gruplar ve DJ' lerin sahne alacağı, sabahın ilk ışıklarına kadar sürecek olan festivalde, eğlenceli outdoor oyunları ile ödüllü yarışmalar da düzenlenecek.
Basın sponsorluğunu Powertürk'ün üstleneceği Bahar Şenliği'nin kapıları öğlen 12.00'da misafirlerine açılacak. Aynı zamanda ATV Safari Tur, Laser Tag, Bungee Jumping ve Karting ile beraber çok farklı ve güzel karnaval oyunları da katılımcılar ile buluşacak.

Koç Üniversitesi öğrenci ve mezunlarının yanı sıra, dışarıdan katılımcılara da açık olan Bahar Şenliği, geçtiğimiz yıllarda 5300'ü biletli 6500'ün üzerinde kişiye ev sahipliği yaptı.
Bu güzel Mayıs gününde sizi, kendinize ve dostlarınıza biraz zaman ayırmaya, Koç Üniversitesi'nin eşsiz atmosferinde unutulmaz bir gün yaşamaya davet ediyoruz.
 
FESTİVAL PROGRAMI:

12:00 - Kapı Açılış
12:00-19:00 - Stand Aktiviteleri ve Karnaval Oyunları

Aktiviteler ve Festival Oyunları: Rıdvan Dilmen ile Futbol Karaoke, Festival Oyunları, Bungee Jumping,Karting, ATV Safari, Paintball, Lazer Tag, Buz Pateni, ve daha fazlası...

19:00 - PAMELA
20:45 - ATHENA
22:30 - TARKAN
00:30 - OZAN DOĞULU


BİLETLER:

- Erken Satış: 60 TL
- Biletix: 67,5 TL
- Kapı: 70 TL

Mezunlarımız erken satış avantajından yararlanmak için Mezunlar Derneğimiz ile iletişime geçebilirler (0212 338 30 34 - alumni@ku.edu.tr).

Kadıköy ve Taksim'den ulaşım vardır. Servis saatleri daha sonra detaylandırılacaktır.

Festivalimizde 18 yaş sınırı vardır.

Ayrıntılı Bilgi için:

http://www.kocsak.com/
http://twitter.com/kocsak
 
 
 

,