EYLÜL 2010
 
 
University of Florida'da doktora çalışmasını tamamlayan Burcu Demiray (Psikoloji'04) Koç Üniversitesi'ne doktora sonrası çalışma için (post-doc) kabul edilen ilk Koç mezunu oldu.
2004'te Koç Üniversitesi Psikoloji bölümünden mezun olan Burcu Demiray, 2006 yılında Koç Üniversitesi'nde Gelişim Psikolojisi alanında yüksek lisans derecesi aldı ve University of Florida'ya doktora için kabul edildi. Doktora suresince otobiyografik bellek alanında çalışmalar yapan Burcu Demiray, kişilerin hayatlarından anılarını neden ve nasıl hatırladıklarını araştırdı. 2010 yılı yazında doktora çalışmalarını tamamladıktan sonra doktora sonrası çalışmaları için üniversitemize kabul edildi. Akademik alanda hızla gelişen üniversitemizin 22 lisans programının yanında 18 lisans ve 12 doktora programı bulunmaktadır. Burcu Demiray ise psikoloji bölümüne kabul edilen ilk doktora sonrası araştırmacısıdır.


Bu gurur verici haberi mezunlarımızla paylaşmanın sevincini yaşıyoruz. İş ve özel hayatınızla ilgili paylaşmak istediğiniz güzel haberleri bu sayfalardan okuldaşlarımıza duyuracağız. Güzel haberlerinizi mezun@ku.edu.tr adresine bekliyoruz.