AĞUSTOS 2010
 
 
Sınıf, Kurum veya Yurtdışı Mezun Temsilcisi olmak ister misiniz?

Mezunlarla İlişkiler Ofisimizin başlattığı yeni programlar ile mezunlarımız kendi sınıfları içinde, çalıştıkları kurumlarda ve yaşadıkları ülkelerde üniversitemizi temsil edecek, üniversite-mezun bağlarını güçlendirecekler.

Koç Üniversitesi mezunları ve üniversitemiz arasındaki iletişimi ve bağı güçlendirmek amacıyla yeni kurulan Mezunlarla İlişkiler Ofisimiz üç yeni gönüllü temsilcilik programı başlatıyor: Sınıf Temsilciliği, Kurumsal Temsilcilik ve Yurtdışı Mezun Temsilciliği. Sınıf Temsilciliği Programı ile belirlenecek temsilcilerin, kendi mezuniyet sınıfı bünyesinde dayanışmayı pekiştirmek üzere sosyal faaliyetlere öncülük etmesini, mezunlar iletişim ağını geliştirmesini, Mezunlar Derneği ile ilişkileri güçlendirmesi ve mezunlarımızın her alanda üniversitemize sağladığı katkıların giderek artmasına destek olmasını hedefleniyoruz.

Koç Üniversitesi Kurumsal Temsilcilik Programı ile mezunlarımızın çalıştıkları kurumlarda Koç Üniversitesi'nin temsilini artırmayı, kurumların üniversitemizle ilişkilerini güçlendirmeyi ve aynı kurumda çalışan mezunlarımız arasında dayanışmayı pekiştirmeyi amaçlıyoruz.

Kurumsal Temsilcilik Programı, üniversitemizin iş geliştirme faaliyetlerinde mezunların etkin rol üstlenmelerini sağlayarak, mezunlarımızın üniversitemiz ile olan iletişimini güçlendirmeyi hedeflemektedir.

Koç Üniversitesi Yurtdışı Mezun Temsilciliği Programı ile yurtdışında yaşayan, çalışan ya da eğitim gören mezunlarımızı bir araya getirerek belirli bir ülkede, şehirde ya da bölgede yaşayan mezunlarımız arasında dayanışmayı güçlendirmeyi amaçlıyoruz.

Yurtdışı Mezun Temsilciliği Programı ile belirlenecek temsilcilerimiz aracılığı ile o bölgedeki mezunlarımız arasında Koç Üniversitesi ruhunun ve iletişimin canlı tutulmasını, bölgeye gidecek Koç Üniversitesi camiasından kişilere destek olunmasını, Üniversitemiz tarafından yurtdışında yapılacak etkinliklerin geliştirilmesini hedefliyoruz.


Koç Üniversitesi mezunları ile üniversitemizin iletişimini güçlendirerek ailemizin gelişmesine katkı sağlayacağına inandığımız Sınıf Temsilciliği Programı'nda sizleri de yer almaya davet ediyoruz.

Sınıf Temsilciliği Programı - Temsilcilerden Beklentiler ve Başvuru Formu için lütfen tıklayınız.

Kurumsal Temsilcilik Programı - Temsilcilerden Beklentiler ve Başvuru Formu için lütfen tıklayınız.

Yurtdışı Mezun Temsilciliği Programı - Temsilcilerden Beklentiler ve Başvuru Formu için lütfen tıklayınız.