MAYIS 2010
 
 
Mezunlarla İlişkiler Ofisimiz Kuruldu
Değerli mezunumuz,
Koç Üniversitesi’nde yeni kurulan Mezunlarla İlişkiler Ofisinin haberini sizinle paylaşmanın mutluluğu içerisindeyiz.



Mezunlarla ilişkiler ofisimiz, üniversitemiz ile mezunlarımız arasındaki iletişimi güçlendirmek, mezunlar arasındaki dayanışmaya arttırmak, mezunlarımızın desteğini alarak üniversitemizin ve öğrencilerimizin gelişimine katkıda bulunmak ve Mezunlar Derneği ile işbirliği yapmak amaçlarıyla kurulmuştur.



Bu ofis sayesinde mezunlarımız üniversite ile doğrudan iletişime geçebilecekleri bir birimle karsılaşmış olacaklar.

Mezunlarla ilişkiler ofisi, sınıf-dönem temsilciliği, kurumsal temsilcilik, mezunlar datasının güncellenmesi gibi programların yani sıra Mezunlar Derneği ile işbirliği halinde mentorship programı ve mezunlar panelleri gibi programları da yürütecektir.

Mezunlarla ilişkiler ofisimizin öncelikli hedeflerinden biri mezunlarımız ve üniversitemiz arasındaki iletişimi güçlendirmektir.

Yeni kurulan bu ofisimiz mezunlarımızın fikir, öneri ve destekleri ile şekillenecek ve gelişecektir. Güneş İngin (Psyc’03) ile iletişime geçerek mezunlara yönelik etkinlikler hakkında bilgi alabilir, fikir ve önerilerinizi paylaşabilirsiniz.

Güneş İngin’03
Mezunlarla İlişkiler Sorumlusu
Tel: 0212 338 12 57
Fax: 0212 338 12 89
e.mail: gingin@ku.edu.tr

E.bülten Hakkında

4-5 yılımızı geçirdiğimiz okulumuzdan mezun olduktan sonra yavaş yavaş üniversite ile bağlarımız kopmaya başlıyor. Üniversitedeki gelişmelerden, kampustaki etkinliklerden haberdar olamıyoruz. Bu eksikliği gidermek amacıyla bundan böyle her ay mezunlarımıza bir e.bülten göndereceğiz. Bu bültenlerde üniversitedeki gelişmeleri, kampustaki etkinlikleri, kulüplerden haberleri ve Mezunlar Derneği’nden haberleri paylaşacağız.