Bu iletiyi düzgün göremiyorsanız online versiyonu görüntülemek için lütfen tıklayınız.
 

Anadolu Bursiyeri Programımızın bu yılki başvuruları başladı!

Anadolu'daki başarılı gençleri üniversitemizin kaliteli eğitim imkanlarıyla buluşturan programımızdan şimdiye kadar 376 öğrenci yararlandı. Eğitimde fırsat eşitliğini hedefleyen Anadolu Bursiyerleri Programımıza geçen yıl 3600'ün üzerinde başvuru geldi ve bunların arasından 87 başarılı gencimizi kurumsal bağışçılarımızın desteğiyle üniversitemize kazandırdık.

Bu yıla kadar mezunlarımızın katkılarıyla Mezunlar Derneği Bursiyeri olarak üniversitemizde bir öğrenci okuturken, yeni hedefimiz her mezun sınıfımızın bir Anadolu Bursiyeri'ni okutması. Siz de hemen sınıf kampanyanızdaki durumu ve bağışçı arkadaşlarınızı görebilir, bir öğrencinin hayatına dokunabilirsiniz.
https://kume.ku.edu.tr/bagis

Haberin devamı!

 

Rektörümüz Umran İnan'la "25.Yılında Koç Üniversitesi" Buluşması

Rektörümüzden üniversitemizdeki gelişmeleri, 25. yılımızda üniversitemizin vizyonunu ve yeni hedeflerimizi dinleyeceğimiz, Anadolu Bursiyerleri Programı ve sınıf kampanyalarımız hakkında konuşacağımız bu buluşmaya üniversitemize gönül bağı ile bağlı tüm mezunlarımızı bekliyoruz.

Haberin devamı!

Kokopelli’yi şehre getiren mezunlar: Yasemin’06 ve Elif’06

Yolları ilkokuldan beri ayrılmayan 2006 mezunlarımız Elif Oğuzbal Çatıkkaş ve Yasemin Kurtulmuş Kırkağaçlıoğlu, yeni girişimleri Kokopelli Şehirde ile yetişkinler ve çocuklar için sürdürülebilir yaşam ve ekoloji odaklı atölye ve eğitimler sunuyorlar. Elif ve Yasemin keyifli bir sohbet ile Kokopelli Şehirde’yi anlattılar ve şehirde yaşasan çocuklu ailelere önerilerini paylaştılar.

Haberin devamı!

2017 Bağışçı Mezunlarımız Kitapçığı çıktı!

25. Yılımıza özel olarak, bu yıl ilk kez hazırladığımız 2017 Bağışçı Mezunlarımız kitapçığının online versiyonunu bilgilerinize sunarız. Bağışlarıyla Anadolu Bursiyerleri Programı'nı destekleyen tüm mezunlarımıza bir kez daha teşekkür ederiz.


Haberin devamı!

Ve Dahası...

Business & Networking #22: Medikal ve Sağlık

Business & Networking etkinlikleri serimizin 22'ncisi "Medikal ve Sağlık" sektörü ile 29 Mart Perşembe günü KoçPera'da! Medikal ve Sağlık sektöründeki Koçlular kendi deneyimlerini paylaşırken, eğlenceli bir biçimde birbirlerini tanıyacak, kariyer imkanlarını ve sektördeki gelişmeleri konuşacaklar.

Haberin devamı!


Anadolu Bursiyeri Adıyamanlı Şevval’in hikayesini izlediniz mi?

" Koç Üniversitesi'nde aldığım eğitimin sonunda gelecekte insanlara fayda sağlayacak büyük bir değişim yaratmak istiyorum" diyen Adıyamanlı Şevval'in hikayesini mutlaka izleyin.

Haberin devamı!


25. Yıl Futbol Turnuvası

25. yılımızda 25 takımın yarışacağı futbol turnuvası 17 Nisan’da başlıyor. Üniversite yıllarında birlikte futbol oynayan mezunlarımızı takımlarıyla yine üniversitemizde futbol oynamaya davet ediyoruz. Başvuru yapacak takım kaptanlarımız Önder Varol’a ovarol@ku.edu.tr adresinden ulaşabilirler. Bu özel yılın şampiyonu neden mezunlarımızdan çıkmasın?

Haberin devamı!

 

MEZUNLAR WEB SİTEMİZİ ZİYARET ETMEK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ

 

Bültenlerimizde mezunlarımızdan gelecek haberlere daha çok yer vermek, iş ve özel hayatınızla ilgili paylaşmak istediğiniz güzel haberleri bu sayfalardan mezunlarımıza duyurmak istiyoruz. Önerilerinizi, fikirlerinizi, resimlerinizi ve haberlerinizi mezun@ku.edu.tr adresine bekliyoruz.