Bu iletiyi düzgün göremiyorsanız online versiyonu görüntülemek için lütfen tıklayınız.
 

Aynı sıralarda okuduğunuz KU mezunu arkadaşlarınıza ulaşmak için: KÜME

Yeni taşındığım kente nasıl adapte olacağım? Eğitim veya iş için gideceğim ülkede Koç Üniversitesi’nin başka mezunları var mı? İş kuracağım şehirde neleri bilmeliyim? Sorularının cevabı ve Koç Üniversitesi mezunlarıyla daha fazla iletişim için KÜME’ye katıl.

Haberin devamı!

 

Anadolu Yakası’ndaki yeni buluşma noktamız: Koç Topluluğu Spor Kulübü

KTSK sosyal, sportif ve kültürel faaliyetler gerçekleştirebileceğimiz bir alan. Kahvaltı ile başlayıp, gün boyu farklı spor aktiviteleri yapabileceğimiz, koşu-yürüyüş parkurları, halı sahası, tenis kortları, outdoor fitness alanı ile oldukça geniş imkanlara sahip, spor turnuvaları düzenleyeceğimiz, çocuk oyun ve atölyelerine sahip, piknik ya da barbekü keyfi de yaşayabileceğimiz bir ayrıcalık.

Haberin devamı!

2011 mezunu Alper Akal’dan bir çocuk kitabı: Spor Gezginleri 1-Kaçış Oyunu

2011 yılında Hukuk bölümünden mezun olan Alper Akal’ın, spor ve yazma tutkularını bir araya getirmesiyle oluşan kitabı Spor Gezginleri 1-Kaçış Oyunu raflardaki yerini aldı. Alper’le bir araya gelerek çocuk edebiyatına ilgisinden, spor geçmişinden ve bundan sonrası için planlarından söz ettik.

Haberin devamı!

Üniversitemizin 25.yılına özel etkinlikleri takip ediyor musunuz?

4 Ekim 1993’te Vehbi Koç’un verdiği ilk dersle akademik hayatı başlayan üniversitemiz bugün 25. yılını kutluyor. 25. yılımıza özel gerçekleştirilen etkinlikleri takip edebilir, 4 Ekim 2018’e kadar gerçekleşecek bu etkinliklere katılabilirsiniz.


Haberin devamı!

Ve Dahası...

Kurumsal hayatı yelkene taşıyan şampiyon mezun: Güray Zünbül’07

2007 Psikoloji mezunumuz, dünya yelken şampiyonu Güray Zünbül bile bir araya geldik, iş dünyasındaki deneyimlerini yelken ile birleştirerek kurduğu Corporate & Sailing & Coaching’i bir araya getiren yeni şirketi Co.Sailing hakkında görüştük.

Haberin devamı!


KUMED ile yeni bir işbirliği: İsmet Ömer Öztanık’tan Ferko Signature

KUMED, 2007 mezunumuz İsmet Ömer Öztanık ile gerçekleştirdiği keyifli röportajda, yeni işbirlikleri ve Assembly markasının yönetimindeki Ferko Signature’de KUMED üyeleri adına ayrılan avantajlardan konuştu.

Haberin devamı!


Toplantılar hakkındaki gerçeği KURIOUS’tan öğrenin

Araştırmalara göre toplantıların yarısına yakını geç başlıyor. Peki bu durum ortaya çıkacak fikirlerin sayısını, kalitesini ve uygulanabilirliğini nasıl etkiliyor? Nebraska Omaha Üniversitesi'nden Joseph Allen'ın araştırmasının sonuçları “Herkes için bilim” ilkesiyle yayın yapan KURIOUS’ta.

Haberin devamı!

 

MEZUNLAR WEB SİTEMİZİ ZİYARET ETMEK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ

 

Bültenlerimizde mezunlarımızdan gelecek haberlere daha çok yer vermek, iş ve özel hayatınızla ilgili paylaşmak istediğiniz güzel haberleri bu sayfalardan mezunlarımıza duyurmak istiyoruz. Önerilerinizi, fikirlerinizi, resimlerinizi ve haberlerinizi mezun@ku.edu.tr adresine bekliyoruz.