Bu iletiyi düzgün göremiyorsanız online versiyonu görüntülemek için lütfen tıklayınız.
 

2016’nın İlginç Keşifleri

Koç Üniversitesi bilim ve teknoloji portalı Kurious 2016’nın ilginç keşiflerini derledi. 2016’da, çok hücreli yaşama geçişin gizemi, en büyük asal sayı, evrimin en gizemli halkası duvara tırmanan balık keşfedildi; bir roket ilk kez ayaklarının üzerinde karaya indi, sibernetik implant felci yendi, Google’ın “Derin Aklı” dünya Go şampiyonunu yendi. Ayrıntılar ve daha fazla haber için tıklayın!

Haberin devamı!

Mezunlarımız Londra’da Buluşuyor

İngiltere’de yaşayan mezunlarımız Geleneksel Londra Buluşması için 9 Şubat’ta bir araya geliyorlar. Londra mezun temsilcilerimiz Murat ve Sezer yine güzel bir organizasyona imza atıyorlar. Mezunlarla İlişkiler Koordinatörümüz Güneş İngin’03 de bu buluşmada olacak. İngiltere’de yaşayan tüm mezunlarımızı bekliyoruz.

Haberin devamı!

Çorbada Tuzun Olsun

Mezunlar Derneği KUMED sosyal sorumluluk çalışmalarına bir yenisini ekledi. Mezunlarımız 16 Ocak akşamı Çorbada Tuzun Olsun Derneği ile birlikte Taksim civarında, sokakta yaşayan insanlara çorba dağıtımı yaptılar. Mezunlar Derneği Yönetim Kurulu üyesi Aslı Yantra’11 etkinliği anlattı.

Haberin devamı!

Türkiye’nin ilk su someliyesi Alican Akdemir’12

Almanya’da bulunan Doemens Academy’den aldığı eğitim sonrası Türkiye’nin ilk su someliyesi olan 2012 Ekonomi bölümü mezunumuz Alican Akdemir ile kariyeri ve su someliyesi olma süreci hakkında konuştuk.

Haberin devamı!

Ve Dahası...

En güzel hediyeler Tuba Pilavcı Yapar’dan: Splenditta.com

2010 İşletme Bölümü mezunumuz Tuba Pilavcı Yapar kurumsal hayatın ardından girişimciliğe atılanlardan. Tuba ile biraraya geldik, kariyer hikayesi ve yeni girişimi splenditta.com hakkında konuştuk.

Haberin devamı!


Senden umutluyuz 2017!

Ne kadar zor günler geçirsek de birlikte olmak bize her zaman güç veriyor. Mezunlarımız 2017’yi KoçPera’da hep birlikte karşıladılar. Bu keyifli geceyi 2016 mezunumuz Özge Akpınar anlattı.

Haberin devamı!


Kampüsten Kar Manzaraları

Her mevsim güzel olan kampüsümüzün karlar altındaki hali bir başka güzel. Kampüsü özleyenler için birbirinden güzel kar manzaraları…

Haberin devamı!

 

MEZUNLAR WEB SİTEMİZİ ZİYARET ETMEK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ

 

Bültenlerimizde mezunlarımızdan gelecek haberlere daha çok yer vermek, iş ve özel hayatınızla ilgili paylaşmak istediğiniz güzel haberleri bu sayfalardan mezunlarımıza duyurmak istiyoruz. Önerilerinizi, fikirlerinizi, resimlerinizi ve haberlerinizi mezun@ku.edu.tr adresine bekliyoruz.