Bu iletiyi düzgün göremiyorsanız online versiyonu görüntülemek için lütfen tıklayınız.
 

Koç Üniversitesi mezunlarının güncel veri tabanı: KÜME

KÜME’ye hemen giriş yaparak mezunlar ağına katıl, bilgilerini güncel tut, detaylı arama özelliği ile KÜME’nin sağladığı imkanlardan faydalan, mezun arkadaşlarını dahil ederek veri tabanını güçlendir.

Tıkla, güçlü veri tabanına bağlan: http://kume.ku.edu.tr

Evrencan Gündüz Trio ile "Yaza Merhaba" Diyoruz!

Havalar ısınıyor dedik ve KUMED & KÖLMED olarak ilk kez, tüm Koçluların bir arada olacağı partimizde, KoçPera’da “Yaza Merhaba” demeye karar verdik. Partimize yükselen yetenek Evrencan Gündüz'ün sesinden dinleyeceğimiz harika şarkılarla başlayıp en son yılbaşı partimizde nostaljik geçişleriyle gece boyu bizi dans ettiren DJ Özgür'ün setiyle devam edeceğiz.

Haberin devamı!

İzmirli mezunlar 33. kez buluştu: Seviyorsak sebebi var!

2011’den bu yana düzenli etkinlikler gerçekleştiren İzmirli mezunlarımız 33. kez bir araya geldiler. İzmir mezun temsilcimiz Özüm İlter’03 İzmir grubunu ve buluşmaları anlattı. Etkinliklere katılan mezunlarımıza da mikrofon uzatan Özüm bu buluşmaların mezunlarımıza ne ifade ettiğini sordu. İzmir’de yaşayan tüm mezunlarımı İzmir grubumuza dahil olmaya davet ediyoruz.

Haberin devamı!

Koç Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi ACEN tarafından Türkiye’de uluslararası düzeyde akredite edilen ilk ve tek fakülte oldu.

Koç Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi, Hemşirelik Eğitiminde Akreditasyon Komisyonu/Accreditation Commission for Education in Nursing-(ACEN) tarafından akredite edildi. Fakülte böylece, uluslararası düzeyde akredite edilen Türkiye’nin ilk ve tek hemşirelik fakültesi olma özelliğini kazandı.

Haberin devamı!

Ve Dahası...

İlk öğrencilerimizden: Karel Franco Valansi’98

Üniversitemizin ilk öğrencilerinden Karel Franco Valansi’98 “En Huzurlu An” adlı öyküsü ile Ankara Altındağ Belediyesi tarafından düzenlenen 10. Öykü Yarışmasında birinci oldu. Aldığı ödül sonrası biraraya geldiğimiz Karel ile gazetecilik kariyeri, edebiyata ilgisi ve Koç Üniversitesi’nin ilk günleri hakkında konuştuk.

Haberin devamı!


2013 mezunları İlayda Soylu ve Ayda Timer’den mütevazı bir güzellik: Elia Sunglasses

Türkiye’ de tamamen el işçiliğiyle üretilen ilk güneş gözlüğü markalarından biri olan Elia Sunglasses’ın kurucuları 2013 mezunlarımız İlayda ve Ayda ile biraraya geldik. Farklı ürün arayışında olan ve zor beğenenler mezunlarımız sipariş üzerine kendi tasarımlarını, renklerini seçebilir ve kendi tarzlarını yaratabilirler.

Haberin devamı!


Gülşah Bilen’den İsveç’te Eğitim: SwedenEdu

2013 İngiliz Dili ve Karşılaştırmalı Edebiyat bölümü mezunumuz Gülşah Bilen İsveç’te aldığı eğitim sonrası kurduğu SwedenEdu ile bilgi ve deneyimlerini İsveç’te üniversite eğitimi almak veya yüksek lisans yapmak isteyen herkese ücretsiz olarak aktarıyor.

Haberin devamı!

 

MEZUNLAR WEB SİTEMİZİ ZİYARET ETMEK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ

 

Bültenlerimizde mezunlarımızdan gelecek haberlere daha çok yer vermek, iş ve özel hayatınızla ilgili paylaşmak istediğiniz güzel haberleri bu sayfalardan mezunlarımıza duyurmak istiyoruz. Önerilerinizi, fikirlerinizi, resimlerinizi ve haberlerinizi mezun@ku.edu.tr adresine bekliyoruz.