Bu iletiyi düzgün göremiyorsanız online versiyonu görüntülemek için lütfen tıklayınız.
 

Küçücük bir adımla dünyayı değiştirmeye ne dersin?

Anadolu Bursiyerleri Programı, 2011’den bu yana Anadolu’da yaşayan, başarılı oldukları halde ekonomik nedenlerle ülkemizin en donanımlı eğitim kurumlarında yükseköğrenim imkanı bulamayan öğrencilere eğitimde fırsat eşitliği sağlıyor. Toplanacak her 50.000 TL’lik bağış, başarılı ve ihtiyaç sahibi bir öğrencinin bir yıllık eğitim, yurt, kitap giderlerini ve cep harçlığını karşılayacak. Böylece, desteklediğimiz öğrenciler kaliteli bir eğitim alıp Koç Üniversitesi mezunu olma fırsatı yakalayacak!

Haberin devamı!

#kocmezunlargunu2016

Geleneksel Mezunlar Günümüz için geri sayım başladı! Koç Üniversitesi Mezunlar Günü 2016, 3 Eylül Cumartesi ve 4 Eylül Pazar Koç Üniversitesi Rumeli Feneri Kampüsünde, yurtlarda konaklamalı olarak gerçekleştirilecek. Katılım için LCV formumuzu doldurmayı unutmayın!

Haberin devamı!

Dubai’de sıcacık bir mezunlar buluşması

21 Mayıs’ta Dubai’de gerçekleşen ilk Dubai buluşması oldukça yoğun bir katılımla gerçekleşti. Yaklaşık 100 mezunumuzun yaşadığı Dubai’deki ilk buluşma hava gibi sıcaktı. Bu güzel geceyi organize eden Dubai temsilcimiz Belgin Kurtuluş’10 keyifli bir yazı ile buluşmayı ve öncesini anlattı.

Haberin devamı!

Koç Üniversitesi 22’nci mezunlarını verdi

Koç Üniversitesi’nin “22. Lisans ve Lisansüstü Mezuniyet Töreni” Rumelifeneri Kampüsü’nde gerçekleştirildi. Törende 23 yıl sürdürdüğü Mütevelli Heyet Başkanlığı görevini Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer M. Koç’a devreden Rahmi M. Koç kısa bir konuşma ile mezunlara veda etti.

Haberin devamı!

Ve Dahası...

Samsung Seul’de bir Koçlu: Cem Yılmaz’11

2011’de İşletme ve Ekonomi bölümlerimizden mezun olan Cem Yılmaz, Columbia University’de tamamladığı MBA derecesinin ardından Seul’de Samsung’un strateji ekibinde çalışan tek Türk ve tek Koç Üniversiteli olarak göreve başladı. Cem’le keyifli bir sohbet yaparak kariyer hikayesini dinledik.

Haberin devamı!

Kapadokya’da bir Koçlu: Rıza Işık’07

Kapadokya’ya yerleşen ve satış kariyerini bırakarak bir butik otel açan 2007 mezunumuz Rıza Işık, Saklı Konak Cappadocia Boutique Hotel’in kuruluşundan Tripadvisor’da Dünya’nın En İyi Uygun Fiyatlı Oteli seçilmesine giden süreci keyifli bir yazı ile anlattı. Rıza’nın öğrenci ve mezunlarımızı davet ettiğini de hatırlatalım.

Haberin devamı!

Özge Arpaç’dan doğal bir marka:sade’de

2009 Ekonomi bölümü mezunumuz Özge Arpaç kendi markasını yaratmak amacıyla çıktığı yolculuğuna sade’ce ile ulaştı. Özge’nin kendi tasarımları olan ürünleri inceledik ve keyifli bir sohbet gerçekleştirdik.

Haberin devamı!

 

MEZUNLAR WEB SİTEMİZİ ZİYARET ETMEK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ

 

Bültenlerimizde mezunlarımızdan gelecek haberlere daha çok yer vermek, iş ve özel hayatınızla ilgili paylaşmak istediğiniz güzel haberleri bu sayfalardan mezunlarımıza duyurmak istiyoruz. Önerilerinizi, fikirlerinizi, resimlerinizi ve haberlerinizi mezun@ku.edu.tr adresine bekliyoruz.