Amsterdam'da ve Almanya'da yaşayan mezunlarımız buluşuyor

Şubat ayında Hollanda’da yaşayan mezunlarımız ikinci defa Amsterdam’da bir araya gelecekler. Almanya’da yaşayan mezunlarımız ise ilk defa katılımcıların belirleyeceği bir şehirde buluşacaklar. Hollanda ve Almanya’da yaşayan tüm mezunlarımızı bekliyoruz.

Haberin devamı!

Çiğdem Okşaroğlu’06 iki yeni girişime imza atıyor

2006 Uluslararası İlişkiler ve Sosyoloji mezunumuz Çiğdem Okşaroğlu aile şirketi kariyerinden sonra iki yeni şirket ile girişimciliğe atıldı. Doğal kozmetik ürünleri markası Eleonore ve doğal şarküteri markası Beyaz Manda hakkında konuştuk, Çiğdem’in girişimcilik hikayesini dinledik.

Haberin devamı!

Gamze Buğday Sönmez’den İstanbul TALKS

2000 Uluslararası İlişkiler mezunumuz Gamze Buğday Sönmez kariyer hikayesini, aile şirketi olan Sipahiler Events’i ve yeni projeleri olan İstanbul TALKS’u anlattı. Gamze, büyük ses getirecek bu konferanslar serisine tüm mezunlarımızı davet ediyor.

Haberin devamı!

“Günlük Sesler” ANAMED’de Sergilenecek

Kent yaşamına dair çeşitli seslerin deneyimlenebileceği “Günlük Sesler: Sesi Gündelik Hayat Üzerinden Keşfetmek” sergisinde, gündelik hayatta dikkatten kaçan sesler de ziyaretçilerle buluşacak. 8 Ocak Cuma günü açılacak sergi, 20 Mart 2016 tarihine kadar ziyaret edilebilecek.

Haberin devamı!

Ve Dahası...

“Tecrübe Kazandı”

Koç Üniversitesi 23. Futbol Turnuvası’na katılan mezunlar takımı 3. oldu. Takım kaptanı Yarkın Doğanbey’10 turnuvayı ve kazandıkları üçüncülüğü anlattı.

Haberin devamı!

Erdem Yörük

Herkesin gözünün içinin güldüğü parti

KoçPera’da 24 Aralık akşamı büyük bir katılımla gerçekleşen Yeniyıl Partisi’ni KUMED YK üyesi Meltem Ersoy’03 anlattı.

Haberin devamı!

Yarının Yıldızı bir startup: LALA

2015 mezunlarımız Furkan Taşel ve Tekin Öztekin ile öğrencimiz Eray Erdoğan’ın kurduğu LALA, Yarının Yıldızı 100 Startup listesinde yer aldı. Mezunlarımız Furkan ve Tekin LALA’yı anlattılar.

Haberin devamı!

 

MEZUNLAR WEB SİTEMİZİ ZİYARET ETMEK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ

 

Bültenlerimizde mezunlarımızdan gelecek haberlere daha çok yer vermek, iş ve özel hayatınızla ilgili paylaşmak istediğiniz güzel haberleri bu sayfalardan mezunlarımıza duyurmak istiyoruz. Önerilerinizi, fikirlerinizi, resimlerinizi ve haberlerinizi mezun@ku.edu.tr adresine bekliyoruz.