Bu iletiyi düzgün göremiyorsanız online versiyonu görüntülemek için lütfen tıklayınız.
 

Küçücük bir adımla dünyayı değiştirmeye ne dersin?

Anadolu Bursiyerleri Programı, 2011’den bu yana Anadolu’da yaşayan, başarılı oldukları halde ekonomik nedenlerle ülkemizin en donanımlı eğitim kurumlarında yükseköğrenim imkanı bulamayan öğrencilere eğitimde fırsat eşitliği sağlıyor. Toplanacak her 50.000 TL’lik bağış, başarılı ve ihtiyaç sahibi bir öğrencinin bir yıllık eğitim, yurt, kitap giderlerini ve cep harçlığını karşılayacak. Böylece, desteklediğimiz öğrenciler kaliteli bir eğitim alıp Koç Üniversitesi mezunu olma fırsatı yakalayacak!

Haberin devamı!

Üç Mezun Buluşması: Gaziantep, Boston ve Chicago

CASE Dekanımız Prof. Ali Çarkoğlu ve Prof. Sami Gülgöz Amerika seyahatleri sırasında Boston’da ve Chicago’da yaşayan mezunlarımızla bir araya geldiler. Uzun zamandır gerçekleşmesi planlanan Gaziantep Buluşması ise 24 Nisan’da gerçekleşti.

Haberin devamı!

Koç Üniversitesi Denizcilik Forumu, Haliç’te filika kültürünü yeniden yaşatacak

Koç Üniversitesi Denizcilik Forumu eşgüdüm ve işbirliğiyle Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’ndan alınan ve Koç Üniversitesi Yelken Kulübü’ne devredilen ‘Beş Çifte Yelkenli Filika’nın teslim töreni, 6 Nisan 2016 tarihinde Hasköy Rahmi M. Koç Müzesi’nde gerçekleştirildi.

Haberin devamı!

KoçPera Yaz Partisi için geri sayım başladı!

Geri sayım başladı! KoçPera’da yazın gelişini kutlayacağımız partiye hazır mısınız? 26 Mayıs Perşembe günü nefis atıştırmalıklar ve kokteyller eşliğinde püfür püfür KoçPera Teras’ın tadını çıkarıp, keyifli sohbetlerle dostlarımızla eğleneceğiz. Hepinizi bekliyoruz.

Haberin devamı!

Ve Dahası...

Business & Networking #12: Kültür & Sanat

11 Mayıs Çarşamba günü KoçPera’da yapılan Business & Networking etkinliğimizin konusu Kültür ve Sanat’tı. Panelin moderasyonunu gerçekleştiren 2004 İşletme mezunumuz, Sanat Yazarı & Editör Hande Oynar’ın gözünden o akşamı dinleyelim.

Haberin devamı!

Yurtdışında eğitim artık daha kolay: Elif Gürsoy’14

Yurtdışı eğitim danışmanlığı alanında kendi şirketini kuran 2014 Ekonomi mezunumuz Elif Gürsoy ile Your College Link’i konuştuk. Elif’ten, eğitimine yurtdışında devam etmek isteyen mezunlarımız için tavsiyeler aldık.

Haberin devamı!

Mezuniyetinin 10. yılında bir başarı hikayesi: Kağan Gündüz’06

Geçtiğimiz ay ABank’ta Mali İşler ve Planlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı görevine getirilen 2006 İşletme ve Ekonomi mezunumuz Kağan Gündüz ile bir araya geldik, kariyer hikayesi ve yeni görevi hakkında konuştuk.

Haberin devamı!

 

MEZUNLAR WEB SİTEMİZİ ZİYARET ETMEK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ

 

Bültenlerimizde mezunlarımızdan gelecek haberlere daha çok yer vermek, iş ve özel hayatınızla ilgili paylaşmak istediğiniz güzel haberleri bu sayfalardan mezunlarımıza duyurmak istiyoruz. Önerilerinizi, fikirlerinizi, resimlerinizi ve haberlerinizi mezun@ku.edu.tr adresine bekliyoruz.