Bu iletiyi düzgün göremiyorsanız online versiyonu görüntülemek için lütfen tıklayınız.
 

Mezun ID Kartınız ile kampüs imkanlarından 24 saat yararlanmaya devam edin

2014 yılında “Kampüsümüzün kapıları mezunlarımıza açık” diyerek yola çıkmış ve siz değerli mezunlarımızın, öğrencilik döneminizde size eşsiz olanaklar sunan güzel kampüsümüzün tüm imkânlarından 24 saat yararlanabilmeniz amacıyla Mezun ID Kartı uygulamamızı başlatmıştık.

Yeni dönemde ise üniversite yönetiminin aldığı kararla, üniversitemize ait tüm kartlarda değişikliğe gidildi. Bu değişiklik nedeniyle tüm öğrenci, personel ve mezunlarımızın kartları yenilendi. Biz de Mezunlarla İlişkiler Ofisi olarak bu değişiklik sonrası Mezun ID Kartı için başvuru yapan tüm mezunlarımızın kartlarını yeni kartlarla uyumlu hale getirmek amacıyla yeniden hazırladık ve daha önce başvuru yapan mezunlarımızın Mezun ID Kartlarını* kendilerine ulaştırdık. Siz de henüz Mezun ID Kartınızı almadıysanız, şimdi başvurabilirsiniz.

Haberin devamı!

Mezunlarımız Amsterdam’da ve Münih'te buluştular

20 Şubat akşamı Amsterdam’da ikinci kez gerçekleşen mezunlar buluşmasının ardından, bu yıl ilk defa Almanya’da yaşayan mezunlarımız da Münih’te bir araya geldiler. 27 Şubat Cumartesi günü gerçekleşen etkinliği Münih temsilcimiz ve etkinliğin organizasyonunu üstlenen mezunumuz Ceyhun Emrah Hayman’08 anlattı.

Haberin devamı!

Hobisini işe dönüştürenlerden: Duygu Tunçbil Berecen’09

Kurumsal hayata veda eden 2009 Ekonomi bölümü mezunumuz Duygu Tunçbil Berecen, Bursa’ya yerleşmesinin ardından hobisi olan el yapımı ürünle tasarımını www.kastanya.com'la yeni bir girişime dönüştürdü. Duygu ile iş yaşamındaki değişimi ve girişimi kastanya.com’u konuştuk. Duygu’nun mezunlarımıza güzel de bir sürprizi var.

Haberin devamı!

B&N #11: Girişimciler & Yatırımcılar

Mezunlarımızı çalışma alanlarına göre gruplar halinde bir araya getirmeye devam ediyoruz. Girişimci ve Yatırımcı mezunlarımızı bir araya getireceğimiz Business & Networking etkinliğimiz 6 Nisan’da Eti sponsorluğunda Koç Üniversitesi Kuluçka Merkezi’nde gerçekleşecek!

Haberin devamı!

Ve Dahası...

KUMED 2016 yılı dernek aidatınızı ödediniz mi?

Her geçen gün artan üye sayımızla, siz mezunlarımızla sosyal ve profesyonel hayatta dayanışmanın mutluluğunu paylaşıyoruz. Biz yaklaşık 4000 üyeden oluşan büyük bir aileyiz.

Haberin devamı!

Üç Koçlu fotoğrafçıdan “Sınırda” Sergisi

Koç Üniversitesi Fotoğraf Kulübü’nden (KUSHOT) öğrencilerimiz Orhun Şener’16 ve Çağatay Gürbay’16 ile 2015 mezunumuz Hüseyin Karabacak “Sınırda” Sergisi İstanbul Arkeoloji Müzeleri’ndeler.

Haberin devamı!

SGKM’de Mart

Sevgi Gönül Kültür Merkezi Mart ayında da dünyaca ünlü isimleri ağırlıyor. SGKM sahnesi, Mart ayında dünyaca ünlü viyolonselci Jiri Barta, Golden Horn Brass, Soprano Selma Sallıoğlu Coşkuner ile İtalyan piyanist Paolo Villa ve Şirin Soysal’ın konserleriyle sanatseverleri müziğe doyuruyor.

Haberin devamı!

 

MEZUNLAR WEB SİTEMİZİ ZİYARET ETMEK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ

 

Bültenlerimizde mezunlarımızdan gelecek haberlere daha çok yer vermek, iş ve özel hayatınızla ilgili paylaşmak istediğiniz güzel haberleri bu sayfalardan mezunlarımıza duyurmak istiyoruz. Önerilerinizi, fikirlerinizi, resimlerinizi ve haberlerinizi mezun@ku.edu.tr adresine bekliyoruz.