Bu iletiyi düzgün göremiyorsanız online versiyonu görüntülemek için lütfen tıklayınız.
 

Küçücük bir adımla dünyayı değiştirmeye ne dersin?

Anadolu Bursiyerleri Programı, 2011’den bu yana Anadolu’da yaşayan, başarılı oldukları halde ekonomik nedenlerle ülkemizin en donanımlı eğitim kurumlarında yükseköğrenim imkanı bulamayan öğrencilere eğitimde fırsat eşitliği sağlıyor. Toplanacak her 50.000 TL’lik bağış, başarılı ve ihtiyaç sahibi bir öğrencinin bir yıllık eğitim, yurt, kitap giderlerini ve cep harçlığını karşılayacak. Böylece, desteklediğimiz öğrenciler kaliteli bir eğitim alıp Koç Üniversitesi mezunu olma fırsatı yakalayacak!

Haberin devamı!

13. Business & Networking Buluşması: Denetim ve Finans

KUMED’in, Business & Networking Buluşmaları’nın 14.’sü “Denetim ve Finans” 24 Kasım 2016 Perşembe günü ETİ’nin sponsorluğunda KoçPera’da yapılacak. Denetim & Finans sektöründe çalışan Koçlular kendi deneyimlerini paylaşırken, eğlenceli bir biçimde birbirlerini tanıyacak, sektördeki gelişmeleri konuşacaklar.

Haberin devamı!

İneklere fısıldayan adam: Cem Kurt’11

Mezunlar Derneği Yönetim Kurulu üyesi Aslı Yantra, 2011 Ekonomi mezunumuz Cem Kurt ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Aslı, “İneklere fısıldayan adam” Cem ile kariyer hikayesi ve aile şirketi Kurtsan hakkında konuştu. Bu röportaj için Aslı ve Cem’e çok teşekkür ediyoruz.

Haberin devamı!

Uluslararası Üniversite: Mezunların Rolü

Araştırma ve Geliştirmeden Sorumlu Rektör Yardımcılığı ofisinde Global Engagement Coordinator olarak görev yapan Melissa Abache ile Koç Üniversitesi’nin uluslararasılaşma süreci ve bu süreçte mezunların rolleri hakkında görüştük.

Haberin devamı!

Ve Dahası...

Mezunlar Mutfakta: Cool Cook

Yemek yapmaktan ve değişik tatlar denemekten hoşlanan ve yemek yapmanın püf noktalarını uzman isimlerden öğrenmek isteyen tüm mezunlarımız Rumelifeneri Kampüsümüzde gerçekleşen Cool Cook mutfak atölyelerine davetli.

Haberin devamı!


Şehrin Kalp Atışı: Beatrips

Mezunlarımız Eren Atlı’13 ve Doruk Helvacıoğlu’13, yeni girişimleri Beatrips ile İstanbul’un nabzını tutuyorlar. Doruk ve Eren ile bir araya gelerek kariyer hikayelerini ve Beatrips’i konuştuk.

Haberin devamı!


Fener: Uluslararası Işık Yılı sayısı

Koç Üniversitesi Araştırma Dergisi Fener, yeni tasarımıyla bu sayısını ışığın özelliklerinin ve davranışlarının enine boyuna irdelenmesine, geniş bir yelpazede mevcut ve gelecek kullanımlarının gözden geçirilmesine ayırıyor.

Haberin devamı!

 

MEZUNLAR WEB SİTEMİZİ ZİYARET ETMEK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ

 

Bültenlerimizde mezunlarımızdan gelecek haberlere daha çok yer vermek, iş ve özel hayatınızla ilgili paylaşmak istediğiniz güzel haberleri bu sayfalardan mezunlarımıza duyurmak istiyoruz. Önerilerinizi, fikirlerinizi, resimlerinizi ve haberlerinizi mezun@ku.edu.tr adresine bekliyoruz.