Bu iletiyi düzgün göremiyorsanız online versiyonu görüntülemek için lütfen tıklayınız.
 

Küçücük bir adımla dünyayı değiştirmeye ne dersin?

Bizim aldığımız eğitimi Anadolu'nun parlak ve ihtiyaç sahibi gençlerinin de alması için, Koç mezunları olarak hep birlikte bir Anadolu Bursiyeri öğrencinin eğitim masrafını karşılamak üzere yola çıktık! Küçücük bir bağışla dünyayı değiştirmek için harekete geçtik, siz de mezun fonumuza destek olabilirsiniz.
Bağış kampanyası hakkında daha fazla bilgi almak için tıklayın.

Video İzle

Bu yıl ilk kez verilen Koç Üniversitesi Rahmi M. Koç Bilim Madalyası Prof. Dr. Aydoğan Özcan’ın oldu.

Koç Üniversitesi, bilimin gelişmesini teşvik etmek amacıyla Türkiye’nin yetiştirdiği yurt içinde veya dışında evrensel bilgi birikimine katkıda bulunan başarılı ve öncü bilim insanlarını ödüllendirmek üzere, “Koç Üniversitesi Rahmi M. Koç Bilim Madalyası” programını başlattı. Bu yıl ilk kez verilen ödül, “Fen, Mühendislik ve Tıp” alanında dünya çapında ses getiren çalışmaları ile Prof. Dr. Aydoğan Özcan’ın oldu.

Haberin devamı!

KUMED Yılbaşı Partisi KoçPera'da!

Koç Üniversitesi Mezunlar Derneği (KUMED) organizasyonuyla, yeni yılı hep birlikte 29 Aralık'ta KoçPera'da kutluyoruz. 2016’ya veda ederken, 2017'yi dost muhabbetler, lezzetli atıştırmalıklar, sürprizler ve hediyeler eşliğinde karşılamak için sizleri KoçPera’ya bekliyoruz. Kaydınızı yaptırmayı unutmayın!

Haberin devamı!

KU Gönüllüleri Farkındalık Grubu’ndan 15. kütüphane Çanakkale’ye!

Koç Üniversitesi Gönüllüleri Farkındalık Grubu, her yıl gerçekleştirdiği ‘Kütüphanesiz Okul Kalmasın’ projesinin 15.’sini bu yıl Çanakkale’de hayata geçirdi. Çanakkale’nin Çan Etili İlk ve Ortaokulu’na giden KU Gönüllüleri, beraberinde götürdükleri 2 bin 500’ü aşkın kitapla bir kütüphane kurdu.

Haberin devamı!

Ve Dahası...

Evde kahve içmek varken: Dilhan Şener’14

Bilgisayar Mühendisliği mezunumuz Dilhan Şener’14 yeni girişimi tazekahve.co ile kaliteli kahveyi evimize getiriyor. Buenos Dias!, Mösyö, Rudolph gibi eğlenceli isimleri olan kahvelerle tanıştık, biz çok sevdik. Yılbaşı öncesi %10 indirimi de hatırlatmak isteriz.

Haberin devamı!


Güz’16 Mezun Panelleri

Güz’16 döneminde Kariyer Gelişim Merkezi ile birlikte öğrencilerin ilgisini çekecek iki yeni panel gerçekleştirdik. Arkeoloji ve Sanat Tarihi, İngiliz Dili ve Karşılaştırmalı Edebiyat ve Tarih bölümü mezunlarımızla Sosyal Bilimler panelini, sivil toplum kuruluşlarında çalışan mezunlarımızla ise Üçüncü Sektör panelini gerçekleştirdik.

Haberin devamı!


Mezun Anketine katılın

25. Yıl kapsamında gerçekleştireceğimiz mezunlara yönelik etkinlik ve programlar ile kaynak geliştirme çalışmalarımızla ilgili hazırlıklarımızı yaparken mezunlarımızın görüş ve önerileri bizim için çok değerli. Sizlerden beş dakikanızı ayırarak özellikle etkinlikler, programlar ve kaynak geliştirme konulu bu anketimizi cevaplamanızı rica ediyoruz.

Haberin devamı!

 

MEZUNLAR WEB SİTEMİZİ ZİYARET ETMEK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ

 

Bültenlerimizde mezunlarımızdan gelecek haberlere daha çok yer vermek, iş ve özel hayatınızla ilgili paylaşmak istediğiniz güzel haberleri bu sayfalardan mezunlarımıza duyurmak istiyoruz. Önerilerinizi, fikirlerinizi, resimlerinizi ve haberlerinizi mezun@ku.edu.tr adresine bekliyoruz.