Bu iletiyi düzgün göremiyorsanız online versiyonu görüntülemek için lütfen tıklayınız.
 

Küçücük bir adımla dünyayı değiştirmeye ne dersin?

Anadolu Bursiyerleri Programı, 2011’den bu yana Anadolu’da yaşayan, başarılı oldukları halde ekonomik nedenlerle ülkemizin en donanımlı eğitim kurumlarında yükseköğrenim imkanı bulamayan öğrencilere eğitimde fırsat eşitliği sağlıyor. Toplanacak her 50.000 TL’lik bağış, başarılı ve ihtiyaç sahibi bir öğrencinin bir yıllık eğitim, yurt, kitap giderlerini ve cep harçlığını karşılayacak. Böylece, desteklediğimiz öğrenciler kaliteli bir eğitim alıp Koç Üniversitesi mezunu olma fırsatı yakalayacak!

Haberin devamı!

Gayrimenkul alanında bir ilk: Yuvako.com

Mezunlarımız Can Erenberk'07 ve Melih Herman'05 Türkiye’de bir ilk olan, gayrimenkul almak ya da satmak isteyen kişilerin yaşadığı sorunlara teknolojik ve müşteri memnuniyeti odaklı çözümler getiren Yuvako ile girişimcilik hikayelerini bizimle paylaştılar. Can ve Melih ile Yuvako hakkında keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. Gayrimenkul almak ya da satmak isteyen mezunlarımızın oldukça ilgisini çekeceğini düşünüyoruz.

Haberin devamı!

Tercih dönemine verimlilik katan uygulama: SOR’UN

Özgür Doğan’11 ve Ozan Bozkurt’11 yeni kurdukları SOR’UN uygulaması ile tercih döneminde Koç Üniversitesi’ne %20 verimlilik kazandırdı. Bu dönemde gelen aday öğrenci soru ve taleplerinin %30’u SOR'UN üzerinden geldi. Özgür ile müşteri hizmetleri alanında son kullanıcıların daha verimli iletişim kurması gerekliliği üzerine kurulan SOR’UN’u konuştuk.

Haberin devamı!

İyi yaş almanın yolu: Longi

Mezunlar Derneğimizin bir önceki başkanı Seçil Kınay’04, iyi yaş alma odaklı, bütünleyici ve önleyici bir bakış açısıyla, teknolojinin yardımını kullanarak, insanların günlük hayatlarında doğru adımlar atmalarını sağlayan ve gelecek problemleri engellemeye yardımcı olan yeni girişimleri Longi ile ilgili olarak Fatih Mustafa Çelebi’13 ve Berk Yılmaz’15 ile bir araya geldi ve keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

Haberin devamı!

Ve Dahası...

Mezunlar Geri Dönüyor

1996, 2001 ve 2006 mezunlarımız mezuniyetlerinin 10., 15. ve 20. yılında KoçPera’da düzenlenen özel bir yemek organizasyonuyla bir araya geliyorlar. Eski günleri yad etmek, anıları canlandırmak, yeni haberler almak ve güncellenmek için kaçırılmayacak bir fırsat.

Haberin devamı!


Endüstri Mühendisliği mezunları, öğretim üyeleri ve öğrencileri brunch için KoçPera'da

Koç Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Kulübü ortaklığıyla Endüstri Mühendisliği bölümü mezunları, akademisyenleri ve pek yakında mezunlar ailesine katılacak son sınıf öğrencileri KoçPera'da gerçekleşecek bir brunch ile bir araya geliyorlar.

Haberin devamı!


Fen Bilimleri ve Mühendislik Enstitüsü (GSSE) mezunları KoçPera’da buluştu

Fen Bilimleri ve Mühendislik Enstitüsü mezunlarımız, hocalarımız ve son sınıf yüksek lisans öğrencilerimizle 19 Ekim akşamı KoçPera’da buluştular. Okulumuzla ilgili heyecan verici haberlerin de paylaşıldığı bu güzel geceyi Fen Bilimleri ve Mühendislik Enstitüsü Direktörü Levent Demirel anlattı.

Haberin devamı!

 

MEZUNLAR WEB SİTEMİZİ ZİYARET ETMEK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ

 

Bültenlerimizde mezunlarımızdan gelecek haberlere daha çok yer vermek, iş ve özel hayatınızla ilgili paylaşmak istediğiniz güzel haberleri bu sayfalardan mezunlarımıza duyurmak istiyoruz. Önerilerinizi, fikirlerinizi, resimlerinizi ve haberlerinizi mezun@ku.edu.tr adresine bekliyoruz.