Anadolu Bursiyerleri Programı’na Uluslararası Ödül

Başarılı oldukları halde ekonomik nedenlerle yükseköğrenim fırsatı bulamayan gençlere tam bursla uluslararası standartta eğitim vermeyi amaçlayan Koç Üniversitesi’nin Anadolu Bursiyerleri Programı, dünyanın en saygın eğitim birliklerinden biri olan The Council for Advancement and Support of Education (CASE) tarafından Altın Ödül’e layık görüldü.

Haberin devamı!

Koç Mezunları Mezunlar Günü’nde Kampüse Dönüyor!

5-6 Eylül 2015 tarihlerinde mezunlarımız Rumelifeneri kampüsünde bir araya geliyorlar. Bu yıl ilk defa mezunlarımızın kampüs yurtlarında aile ve arkadaşları ile birlikte konaklayarak keyifli vakit geçirebileceği buluşmamıza, tüm mezunlarımız iki gün boyunca istedikleri zaman dahil olabilir ve etkinliklerimize katılabilirler.

Haberin devamı!

Koç Üniversitesi 21’inci mezunlarını verdi

Koç Üniversitesi’nin “21. Lisans ve Lisansüstü Mezuniyet Töreni”, Koç Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Rahmi M. Koç, Koç Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Umran İnan ve Christiane Amanpour’un katılımıyla Rumelifeneri Kampüsü’nde gerçekleştirildi.

Haberin devamı!

“İzlemek yerine değişime katkıda bulunmak” isteyen öğrencilere destek olun, eğitimin gücüne güç katın!

“Dünyada olup bitenleri sessizce izlemek yerine değişime katkıda bulunmak” istediğini söyleyen Zeynep gibi 175 başarılı Anadolulu genç, bu imkânlara, Koç Üniversitesi Anadolu Bursiyerleri Programı’na bağışçı olarak destek veren kişi ve kurumlar sayesinde sahip oluyor.

Haberin devamı!

Ve Dahası...

Hemşire mezunlar "Şiddet"i tartıştı

Modern Hemşireliğin kurucusu Florance Nightingale’in doğum günü olan 12 Mayıs’ta gerçekleşen ilk Hemşirelik Yüksek Okulu Mezunlar Paneli’nde üç uzman mezunumuz Şiddet konusunu ele aldı.

Haberin devamı!

Koç MBA Avrupa’da 60. sırada

Koç Üniversitesi İşletme Enstitüsü MBA Programı, QS Global tarafından açıklanan en iyi iki yüz MBA Programı listesinde Türkiye’den yer alan tek program oldu!


Haberin devamı!

Yaz boyu KoçPera'nın terasında buluştuk

BÜMED ve KÖLMED üyelerinin de katılımıyla 6 ve 20 Ağustos’ta KoçPera Teras’ta buluştuk. 3 Eylül’de gerçekleşecek etkinliğimize de tüm mezunlarımızı bekleriz!

Haberin devamı!

 

MEZUNLAR WEB SİTEMİZİ ZİYARET ETMEK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ

 

Bültenlerimizde mezunlarımızdan gelecek haberlere daha çok yer vermek, iş ve özel hayatınızla ilgili paylaşmak istediğiniz güzel haberleri bu sayfalardan mezunlarımıza duyurmak istiyoruz. Önerilerinizi, fikirlerinizi, resimlerinizi ve haberlerinizi mezun@ku.edu.tr adresine bekliyoruz.