Bu iletiyi düzgün göremiyorsanız online versiyonu görüntülemek için lütfen tıklayınız.
 

Koç Üniversitesi’nden bir milletvekili adayı: Aysu Bankoğlu’12

Bartın’da önseçimleri geçerek milletvekili adayı olan 2012 Hukuk Fakültesi mezunumuz ve Kamu Hukuku Yüksek Lisans öğrencimiz Aysu Bankoğlu ile siyasete atılma ve milletvekili adayı olma serüvenini konuştuk.

Haberin devamı!

Koç Üniversitesi’nde kültür ve sanat etkinliklerinin patronu: Oğuz Öner

Sevgi Gönül Kültür Merkezi Sanat Direktörü Oğuz Öner ile bir araya geldik, üniversitedeki kültür sanat etkinlikleri ve SGKM’nin çalışmaları hakkında konuştuk. Mezunlarımızı da kampüsteki kültür-sanat ortamını tatmaya davet ediyoruz.

Haberin devamı!

Hemşirelik Yüksekokulu Mezunlar Buluşması!

Koç Üniversitesi Mezunlar Ofisi, Mezunlar Derneği ile Hemşirelik Yüksekokulu ilk kez gerçekleşecek buluşmamızda mezunlarımız bölümden mezun olan arkadaşları ve hocalarıyla tekrar bir araya gelirken, pek yakında mezunlar ailesine katılacak son sınıf öğrencilerimizi de tanıma fırsatı bulacaklar.

Haberin devamı!

Çocuklarınız bu yaz ELC for Kids ile İngilizce öğreniyor

Koç Üniversitesiʼnin Rumelifeneri Kampüsüʼnde düzenlediği English Language Center (ELC) for Kids programı, gündüz ve yatılı seçenekleriyle bu sene de devam ediyor. 4 - 13 yaş arası katılımcıların, hem kampüs olanaklarından yararlandıkları, hem de gün boyunca ana dili İngilizce olan mentor ve eğitmenlerle İngilizce konuşma ve dinleme becerilerini geliştirme fırsatı buldukları programlarımız hakkında daha fazla bilgi sahibi olmanın tam zamanı!

Haberin devamı!

Ve Dahası...

Koç Üniversitesi Fen Fakültesi Mezunlar Buluşması !

Dekan Alphan Sennaroğlu tüm Fen Fakültesi mezunlarını davet ediyor: “20 Nisan 2015 tarihinde KoçPera’da buluşarak tüm mezunlarımız ve öğretim kadromuzla birlikte özlem gidermeyi ve deneyimlerimizi paylaşmayı çok arzu ediyoruz.”

Haberin devamı!

Hepimizde Biraz Mikropluk Var!

Bilimdeki son gelişmeler ve buluşlarla ilgili haber, araştırma, proje ve çalışmaların yer aldığı popüler bilim portalı KURIOUS’ta Raşit Gürdilek tarafından kaleme alınan “İnsan genomunda bakteri, virüs, alg genleri” konulu yazıyı mezunlarımızla paylaşıyoruz.

Haberin devamı!

FMCG Sektörü KUrBAĞ ile bir arada

KU®BAĞ Business & Networking Buluşmalarının dokuzuncusu FMCG sektöründe çalışan mezunları bir araya getirdi.

Haberin devamı!

 

MEZUNLAR WEB SİTEMİZİ ZİYARET ETMEK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ

 

Bültenlerimizde mezunlarımızdan gelecek haberlere daha çok yer vermek, iş ve özel hayatınızla ilgili paylaşmak istediğiniz güzel haberleri bu sayfalardan mezunlarımıza duyurmak istiyoruz. Önerilerinizi, fikirlerinizi, resimlerinizi ve haberlerinizi mezun@ku.edu.tr adresine bekliyoruz.