Anadolu Bursiyerleri

Anadolu Bursiyerleri Programı ile Eğitimin Gücüne Güç Katın

Üniversitemiz, Anadolu Bursiyerleri isimli sosyal sorumluluk programıyla 2011’den beri Türkiye’nin çeşitli kentlerinde yaşayan, başarılı oldukları halde ekonomik nedenlerle ülkemizin en donanımlı eğitim kurumlarında yükseköğrenim fırsatı bulamayan öğrencilere geleceğin kapılarını aralıyor. Başarılı ve ihtiyaç sahibi öğrencilerin tam burslu eğitim görebilmeleri için bağışçı kişi ve kuruluşların desteğiyle birlikte yaratılan kaynaklar Türkiye’de yeni bir yardımseverlik kültürünün oluşmasına öncü oluyor. Siz de başarılı ve ihtiyaç sahibi gençlerimizin “en iyi”ye layık olduğunu düşünüyorsanız, gelin siz de Anadolu Bursiyerleri Programı'na bağışlarınızla katkı sağlayın; ülkemizin ve dünyamızın geleceğini inşa edecek olan gençlerimizin gerçek potansiyellerini ortaya koymalarına yardımcı olun!

Haberin devamı!

Mezunlar Derneği 2015 Aidatınızı Ödediniz mi?

Koç Üniversitesi Mezunlar Dernegi (KUMED) mezunlar arasında birlik ve beraberliği güçlendirmek amacıyla, KoçPera’da sosyal ve kültürel aktiviteler düzenler, mezunlar arasında profesyonel iş ilişkilerini destekleyen networking etkinlikleri gerçekleştirir, Anadolu Bursiyerleri Fonuna destek toplar.

Haydi 2015 aidatınızı yatırın. Eğer hala üye değilseniz, üye olun!

Haberin devamı!

Hocalardan Dinleyelim 1- Prof. Ali Çarkoğlu

Hocalardan Dinleyelim etkinliklerinin ilkinde İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Ali Çarkoğlu “Haziran'15 Seçimlerine Giderken Kamuoyu Dinamikleri” başlıklı konuşması ile oy verme davranışı, parti sistemleri ve siyasi partiler, sosyal sermaye, kamuoyu ve Türk politikası konularındaki deneyim ve çalışmalarını paylaşarak, Haziran’da gerçekleşecek seçimler öncesinde mezunlarımıza bir seçim çerçevesi sunacak.

Haberin devamı!

Güven Bölükbaşı'05: Bilişim ve Sosyal Sorumluluk Arasındaki Köprü

2005 Bilgisayar Mühendisliği mezunumuz Güven Bölükbaşı ile bilişim alanındaki çalışmaları ve programlama deneyiminin sosyal sorumluluk projeleri ve bağış kültürünün geliştirilmesine yönelik katkılarını konuştuk.

Haberin devamı!

Ve Dahası...

Fen Fakültesi Mezunları Bir Aradaydı

20 Nisan'da KoçPera'da gerçekleşen ilk Fen Fakültesi Mezunlar Buluşması'nı Fizik bölümü 2002 mezunumuz Sarper Özharar anlattı.

Haberin devamı!

Hemşirelik Mezunları KoçPera’da Buluştu

Hemşirelik Yüksekokulu mezunlarımız hocalarımız ve son sınıf öğrencilerimizla 27 Nisan akşamı KoçPera’da buluştu. Okulumuzla ilgili heyecan verici haberlerin de paylaşıldığı bu güzel geceyi 2008 mezunumuz ve KUMED yönetim kurulu üyemiz Begüm Yalçın anlattı.

Haberin devamı!

Boston’da Mezunlar Buluşması

Uluslararası Programlar Ofisimiz, Boston'a gerçekleştireceği seyahati sırasında Boston'da yaşayan mezunlarımızla bir araya gelecek. 29 Mayıs Cuma akşamı Boston'da gerçekleşecek buluşmaya Boston çevresinde yaşayan tüm mezunlarımızı bekliyoruz.

Haberin devamı!

 

MEZUNLAR WEB SİTEMİZİ ZİYARET ETMEK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ

 

Bültenlerimizde mezunlarımızdan gelecek haberlere daha çok yer vermek, iş ve özel hayatınızla ilgili paylaşmak istediğiniz güzel haberleri bu sayfalardan mezunlarımıza duyurmak istiyoruz. Önerilerinizi, fikirlerinizi, resimlerinizi ve haberlerinizi mezun@ku.edu.tr adresine bekliyoruz.