Bu iletiyi düzgün göremiyorsanız online versiyonu görüntülemek için lütfen tıklayınız.
 

Rektörümüz Bakü'de yaşayan mezunlarımızla biraraya geliyor

Rektörümüz Umran İnan, Azerbaycan’a gerçekleştireceği seyahati sırasında Bakü’de yaşayan mezunlarımızla bir akşam yemeği ile bir araya gelecek. 8 Nisan Çarşamba akşamı Bakü’de gerçekleşecek yemeğe Bakü çevresinde yaşayan tüm mezunlarımızı bekliyoruz.

Haberin devamı!

Geleceğin Ustası: Zübeyde Yalçınkaya’06

Öğrencilik yıllarında Ebru Kulübü’nde Ebru Sanatı ile ilgilenmeye başlayan Hemşirelik Bölümü 2006 mezunumuz Zübeyde Yalçınkaya, Geleneksel Sanatlar Derneği tarafından “Geleceğin Ustası” seçildi. Zübeyde ile Nişantaşı-Rumelifeneri arasında başlayan ve bugüne gelen Ebru macerası hakkında konuştuk.

Haberin devamı!

Instagram’da bir roman: Aşk’a 3 Kala

Psikoloji Bölümü 2010 mezunumuz Gözde Attila Aşk’a 3 Kala adlı ilk romanını Türkiye’de ilk defa Instagram üzerinden yayınlandı. Gözde’ye yazma serüveni ve ilk romanı hakkında konuştuk.

Haberin devamı!

Savaş ve Propaganda Sergisi

Koç Üniversitesi Anadolu Medeniyetleri Araştırma Merkezi (ANAMED)’nin 1. Dünya Savaşı’nın 100. Yılını anmak üzere gerçekleştirdiği “1. Dünya Savaşı’nda İttifak Cephesinde Savaş ve Propaganda” sergisi 2 Nisan’a kadar ziyaret edilebilecek. Ziyaretçilerden yoğun ilgi gören sergi, Bahattin Öztuncay küratörlüğünde Ömer M. Koç Koleksiyonu’ndan seçilen eserlerle hazırlandı.

Haberin devamı!

Ve Dahası...

Örnek Bir Bağışçı: Mehmet Arca Akalın’11

Koç Üniversitesi Mezunlar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Arca Akalın’11 Türkiye Üçüncü Sektör Vakfı tarafından bireysel bağışçılara örnek gösterildi!

Haberin devamı!

Çocuklar neden evde başka dışarıda başka davranıyorlar?

Psikoloji Bölümümüzün yürüttüğü bir çalışmada 4-6 yaş arasındaki çocuğunuzla yer alabilir; hem çalışmaya destek verebilir hem de araştırma sonuçlarını içeren rapordan yararlanabilirsiniz.

Haberin devamı!

KUrBAĞ-9: FMCG-Marketing & Sales-7 Nisan

Mezunlarımızı çalışma alanlarına göre gruplar halinde bir araya getirdiğimiz KUrBAĞ Business & Networking buluşmalarımıza a FMCG Şirketlerinde çalışan mezunlarımız ile devam ediyoruz.

Haberin devamı!

 

MEZUNLAR WEB SİTEMİZİ ZİYARET ETMEK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ

 

Bültenlerimizde mezunlarımızdan gelecek haberlere daha çok yer vermek, iş ve özel hayatınızla ilgili paylaşmak istediğiniz güzel haberleri bu sayfalardan mezunlarımıza duyurmak istiyoruz. Önerilerinizi, fikirlerinizi, resimlerinizi ve haberlerinizi mezun@ku.edu.tr adresine bekliyoruz.