Mentor olun, deneyimlerinizi öğrencilerimizle paylaşın

Sevgili Mezunlarımız, sizleri Mezunlar Derneği, Mezunlarla İlişkiler Ofisi, Öğrenci Konseyi ve Kariyer Gelişim Merkezi'nin işbirliği ile yürütmekte olduğumuz Mentor Mezun Platformu'na davet ediyoruz. Temel amacı öğrencilerimizin profesyonel hayata geçişlerini kolaylaştırmak olan bu yenilenmiş platform sayesinde Koç Üniversitesi öğrencileri ile kendi kariyeriniz süresince edindiğiniz tecrübelerinizi ve görüşlerinizi paylaşarak, onlara yol gösterebilir; ‘keşke bunu öğrenciyken biliyor olsaydım’ dediklerinizi öğrencilerimize aktararak kariyerlerine bir adım önde başlamalarına önayak olabilirsiniz.

Haberin devamı!

Kerem Özerdoğan’dan Takım-Mahalle Aşkına

Üç Koç mezununun yapımcılığını üstlendiği Takım-Mahalle Aşkına Ekim ayında gösterime girdi. Filmin hem öyküsünü yazan hem de yapımcısı olan 2004 Ekonomi mezunlarımızdan Kerem Özerdoğan’la bir araya geldik, Takım-Mahalle Aşkına’yı konuştuk.

Haberin devamı!

Koç Üniversitesi Sosyal Etki Forumu’ndan Sosyal Girişimcilere Destek

Koç Üniversitesi Sosyal Etki Forumu (KUSIF), T.C. Avrupa Birliği Bakanlığı, AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı’nca yürütülen Erasmus+ Programı kapsamında ve Avrupa Komisyonu'ndan sağlanan hibeyle; Mikado Sürdürülebilir Kalkınma Danışmanlığı, Estonya Sosyal Girişimcilik Ağı ve Social Value UK işbirliğiyle “Know Your Impact” projesini gerçekleştiriyor.

Haberin devamı!

İdealleri doğrultusunda insanlara yol göstermek isteyen öğrencilerimiz desteğinizi bekliyor

Siz de başarılı ve ihtiyaç sahibi gençlerimizin “en iyi”ye layik olduğunu düşünüyorsanız, gelin siz de Anadolu Bursiyerleri Programı'na bağışlarınızla katkı sağlayın; ülkemizin ve dünyamızın geleceğini inşa edecek olan gençlerimizin gerçek potansiyellerini ortaya koymalarına yardımcı olun!

Haberin devamı!

Ve Dahası...

Sevgi Gönül Kültür Merkezi 15’inci Yılını Fazıl Say ile Kutladı

Koç Üniversitesi Sevgi Gönül Kültür Merkezi’nin (SGKM) 15. yılı çerçevesinde düzenlenen özel etkinlikte dünyaca ünlü piyanistimiz Fazıl Say yer aldı. 5 Kasım Perşembe akşamı düzenlenen etkinlikte Say, “Say Plays Say” albümündeki eserlerini, Mozart’ın 11’inci piyano sonatını ve Beethoven’ın 14’üncü piyano sonatını icra etti.

Haberin devamı!

Koç Üniversitesi Geç Antik Çağ ve Bizans Araştırmaları Merkezi açıldı

Koç Üniversitesi ve Stavros Niarchos Vakfı işbirliğiyle Rumeli Feneri Kampüsü’nde kurulan, Geç Antik Çağ ve Bizans Araştırmaları Merkezi (GABAM) bilim ve arkeoloji dünyasından çok sayıda davetlinin katıldığı törenle 13 Kasım 2015 Cuma günü hizmete açıldı.


Haberin devamı!

CASE Fakültesi Buluşması ve Hocalardan Dinleyelim etkinlikleri gerçekleşti

Geçtiğimiz ay içerisinde CASE Fakültesi mezunlarımızı KoçPera’da ağırladık. Ayrıca Hocalardan Dinleyelim etkinlik serimizin ikinci bölümünde, öğretim üyelerimizden Doç. Erdem Yörük ile refah devleti, toplumsal hareketler ve seçimler üzerine keyifli bir seminer gerçekleştirdik.

Haberin devamı!

 

MEZUNLAR WEB SİTEMİZİ ZİYARET ETMEK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ

 

Bültenlerimizde mezunlarımızdan gelecek haberlere daha çok yer vermek, iş ve özel hayatınızla ilgili paylaşmak istediğiniz güzel haberleri bu sayfalardan mezunlarımıza duyurmak istiyoruz. Önerilerinizi, fikirlerinizi, resimlerinizi ve haberlerinizi mezun@ku.edu.tr adresine bekliyoruz.