Fung ve Koç'tan İpek Yolu için stratejik adım

Fung ve Koç’tan İpek Yolu için stratejik adım

Vehbi Koç Vakfı kuruluşu olan Koç Üniversitesi ile Hong Kong merkezli dünyaca ünlü Fung Grubu'na bağlı Victor & William Fung Vakfı arasında akademik bağların güçlendirilmesini sağlayacak bir anlaşma imzalandı. Anlaşma kapsamında ilk aşamada Çin’den Koç Üniversitesi’ne doktora yapmak üzere gelecek öğrencilere fon sağlanacak.

Haberin devamı!

SalıCaz! Sahnesinde bir Koçlu: İpek Aktar’04

Bahar aylarında Koç Üniversitesi öğrencileri ve çalışanlarını caz müziği ile buluşturan SalıCaz! etkinlik serisinde ilk defa bir mezunumuz sahne aldı. 2004 İşletme Bölümü mezunumuz İpek Aktar ile müzik serüvenini konuştuk.

Haberin devamı!

Sosyal Sorumluluk alanında tutkulu, deneyimli ve yenilikçi bir mezun: Aslı Yantra’11

2011 Ekonomi mezunlarımızdan Aslı Yantra ile sosyal sorumluluk projeleri ve kurucusu olduğu Sarıyer LEO kulübü hakkında keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. Aslı’nın bu konudaki motivasyonu, enerjisi ve tecrübelerini siz mezunlarımızla da paylaşmak istedik.

Haberin devamı!

Ruhunuzu ve midenizi şımartacak tatlar Ayşe Şenol’06’dan: Canella Bakery

Derneğimizde 4 Haziran 2015 Perşembe günü gerçekleşen Yaza Merhaba’15 partimizde butik pastanesinin müthiş lezzetleriyle bize eşlik eden mezunumuz Ayşe Şenol’06, atölyesinin hikâyesini anlatıyor.

Haberin devamı!

Ve Dahası...

Mezunlarımız İsviçre’de ilk defa buluştu!

9 Mayıs akşamı Zürih’te ilk defa gerçekleşen mezunlar buluşması İsviçre’nin farklı şehirlerinde yaşayan tüm mezunlarımızın bir araya gelmesini sağladı.


Haberin devamı!

Yaza Merhaba ’15

Koç Üniversitesi Mezunlar Derneği ile 4 Haziran’da KoçPera’da Yaza Merhaba dedik. Yaklaşık 250 mezunumuzun katıldığı renkli gecede, güzel havanın ve manzaranın keyfini çıkarttık.


Haberin devamı!

Athena, Kenan Doğulu, MFÖ ve Teoman Bahar Şenliği'ndeydi

SAK tarafından düzenlenen Bahar Şenliği’15, 23 Mayıs 2015 Cumartesi günü gerçekleşti. Katılımcılara müzik şöleni yaşatan festivalde Athena, Kenan Doğulu, MFÖ ve Teoman canlı performanslarıyla sahne aldı.

Haberin devamı!

 

MEZUNLAR WEB SİTEMİZİ ZİYARET ETMEK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ

 

Bültenlerimizde mezunlarımızdan gelecek haberlere daha çok yer vermek, iş ve özel hayatınızla ilgili paylaşmak istediğiniz güzel haberleri bu sayfalardan mezunlarımıza duyurmak istiyoruz. Önerilerinizi, fikirlerinizi, resimlerinizi ve haberlerinizi mezun@ku.edu.tr adresine bekliyoruz.