Koç Üniversitesi dünyada 251-300, Türkiye’de ise birinci sırada!

Times Higher Education (THE) üniversiteler sıralamasında üniversitemiz Türkiye’den en üst dereceyi elde etmiştir. Bu güzel haberi mezunlarımızla paylaşırken Rektörümüz Prof. Umran İnan’ın mektubunu da iletmek istiyoruz.

Haberin devamı!

Türkiye’nin örnek alınan bir ülke olması için çalışmak isteyen öğrencilere destek olun, eğitimin gücüne güç katın!

“Türkiye’nin örnek alınan bir ülke olması için çalışmak istiyorum” diyen Burakhan gibi 232 başarılı Anadolulu genç, bu imkânlara, Koç Üniversitesi Anadolu Bursiyerleri Programı’na bağışçı olarak destek veren kişi ve kurumlar sayesinde sahip oluyor.

Haberin devamı!

Sevgi Gönül’de bir girişimci: Şahin Boydaş’05

Bilgisayar Mühendisliği bölümü 2005 mezunlarımızdan Şahin Boydaş, 15 Eylül 2015 Salı günü Sevgi Gönül Kültür Merkezi'nde Koç Üniversitesi Girişimcilik Kulübü'nün düzenlediği etkinlikte  girişimciliğe ilgili öğrencilerimizle bir araya geldi.

Haberin devamı!

Kriz Bankacılığı: Küresel Finansal Krizlerde Banka Davranışları ve Dayanıklılık!

Koç Üniversitesi Yayınları’nın (KÜY) yayımladığı ve Doç. Dr. Caner Bakır tarafından kaleme alınan Kriz Bankacılığı: Küresel Finansal Krizlerde Banka Davranışları ve Dayanıklılık adlı kitap raflardaki yerini aldı.

Haberin devamı!

Ve Dahası...

Mezunlar Tiyatrosu

Koç Üniversitesi Mezunlar Derneği ve 2011 mezunumuz Sadri Alışık'ın girişimiyle KUMED TİYATRO KULÜBÜ kuruluyor

Sadri Alışık Kültür Merkezi işbirliği ile gerçekleşecek oyun sahneleme projemiz Kasım ayında başlıyor.

Haberin devamı!

Erdem Yörük

Hocalardan Dinleyelim: Erdem Yörük, PhD

İnsani Bilimler ve Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Erdem Yörük ile "Yükselen ekonomilerde toplumsal hareketler, seçimler ve refah sistemleri”.


Haberin devamı!

“Herkes için Bilim” diyen KUrious’tan bilim ve teknoloji haberleri

Ay’ı hiç böyle görmediniz; paleo denizlerin canavarı; uzayda yerli mahsul ziyafeti; kontak anahtarı genler; görkemli ölüm; içyüzünü açıklıyoruz mri nedir; zihnimizin gariplikleri ve dahası… Merak ediyorsanız tıklayın.

Haberin devamı!

 

MEZUNLAR WEB SİTEMİZİ ZİYARET ETMEK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ

 

Bültenlerimizde mezunlarımızdan gelecek haberlere daha çok yer vermek, iş ve özel hayatınızla ilgili paylaşmak istediğiniz güzel haberleri bu sayfalardan mezunlarımıza duyurmak istiyoruz. Önerilerinizi, fikirlerinizi, resimlerinizi ve haberlerinizi mezun@ku.edu.tr adresine bekliyoruz.