Teşekkürler! Mezunlarımız 2015 boyunca Eğitimin Gücüne Güç Kattılar

Başarılı ve ihtiyaç sahibi gençlerimizin “en iyi”ye layık olduğunu düşünen mezunlarımız 2015 boyunca bağışlarıyla ülkemizin ve dünyamızın geleceğini inşa edecek olan gençlerimizin gerçek potansiyellerini ortaya koymalarına yardımcı oldular. Gelin siz de 2016’da Anadolu Bursiyerleri Programı'na küçük de olsa bağışlarınızla destek verin, Ahmet gibi öğrencilerin üniversitemizde tam burslu eğitim görmelerini sağlayın.

Haberin devamı!

Bir Koçlular Grubu: ColorTV

2008 mezunlarımız Gizem Göker ve Cömert Mert yeni çıkan albümleri Life As a Linear Momentum’u ve grupları ColorTV’yi anlattılar. Lise sıralarında başlayan ve beyaz yaka olarak devam eden bu güzel yolculuğu mezunlarımızla paylaşmak isteriz.

Haberin devamı!

KUMED Yılbaşı Partisi KoçPera'da!

24 Aralık'ta KoçPera'da yeni yılı kutluyoruz. Koç Üniversitesi Mezunlar Derneği (KUMED) organizasyonuyla, yeni yılı hep birlikte kutluyoruz. 24 Aralık'ta gerçekleşecek olan partimizde Uninvited Jazz Band eşliğinde kokteylimizi gerçekleştirdikten sonra DJ Style-ist ile eğlenceye devam edeceğiz. Tüm mezunlarımızı birlikte yeni yılı kutlamaya davet ediyoruz!

Haberin devamı!

Mezun Panelleri’nde tecrübelerinizi paylaşmak ister misiniz?

Mezunlarımızla öğrencilerimiz arasındaki dayanışmayı kuvvetlendirmek, öğrencilerimizin mezunlarımızın tecrübelerinden faydalanmalarını sağlamak amacıyla her dönem çeşitli konularda mezun panelleri düzenliyoruz. Öğrencilerimizle hikayenizi paylaşmak, edindiğiniz tecrübeleri anlatmak isterseniz sizleri önümüzdeki dönem üniversitemize davet ediyoruz.

Haberin devamı!

Ve Dahası...

Seneler Geçiyor

Kasım ayında mezuniyetinin 10., 15. Ve 20 yılını kutlayan mezunlar biraraya geldi. KoçPera’da gerçekleşen bu özel geceyi 2005 EMBA mezunlarımızdan ve aynı zamanda Mezunlar Derneği Yönetim Kurulu üyesi olan Naci Üstün anlattı.

Haberin devamı!

Erdem Yörük

Koç Üniversitesi’nden Türkiye’nin ilk Sosyal Etki Ölçümleme Konferansı

Sosyal etki ölçümlemesini ve bu alandaki çalışmaları desteklemeyi amaçlayan Koç Üniversitesi Sosyal Etki Forumu (KUSIF), yüzden fazla sosyal girişimci, izleme değerlendirme uzmanı, danışman, akademisyen, fon veren kurum, sivil toplum, kamu ve özel sektör yöneticisini “Sosyal Etki Ölçümleme Konferansı’nda bir araya getirdi.

Haberin devamı!

Koç Üniversitesi’nde kurulan “Denizcilik Forumu” Türkiye’nin “Denizcileşmesine” katkıda bulunacak

Koç Üniversitesi bünyesinde, ülkemiz denizciliğine katkı sağlayan temel alanlarda hedef, politika ve strateji belirlenmesi amacıyla Denizcilik Forumu kuruldu. Koç Üniversitesi Denizcilik Forumu’nun kuruluşu çerçevesinde Koç Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Rahmi M. Koç değerlendirmelerde bulundu.

Haberin devamı!

 

MEZUNLAR WEB SİTEMİZİ ZİYARET ETMEK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ

 

Bültenlerimizde mezunlarımızdan gelecek haberlere daha çok yer vermek, iş ve özel hayatınızla ilgili paylaşmak istediğiniz güzel haberleri bu sayfalardan mezunlarımıza duyurmak istiyoruz. Önerilerinizi, fikirlerinizi, resimlerinizi ve haberlerinizi mezun@ku.edu.tr adresine bekliyoruz.