Bu iletiyi düzgün göremiyorsanız online versiyonu görüntülemek için lütfen tıklayınız.
 

2018 Bağışçı Listesi yakında yayınlanıyor.

Uzmanlıklarınızı Bizimle Paylaşın

Koç Üniversitesi Mezunlar Derneği’nin hazırladığı online içerik ve etkinliklerle Koç Üniversitesi mezunlarına fayda sağlamak için siz de uzmanlıklarınızı paylaşabilirsiniz.

Koç Üniversitesi Mezunlar Derneği (KUMED) olarak çoğumuzun sosyal izolasyonda olduğu bu dönemde mezunlarımız için bilgilendirici, keyiflendirici ve ilham veren içerikler sunuyoruz.

Mezunlarımız, uzmanlık alanları çerçevesinde KUMED aracılığıyla hazırladıkları sözel, görsel ve işitsel mesajlarını diğer mezunlara ulaştırabiliyor. Böylece hem mezun camiamızda bir dayanışma ruhu yaratıyor, hem mezunlarımızın arasındaki iş birliklerinin artmasını sağlıyor, hem de bu zor zamanlarda birbirimizden haberdar oluyoruz.

Siz de uzmanlıklarınızı paylaşmak için bizimle kumed@kocmezunlar.org adresinden iletişime geçebilirsiniz.

New York’ta yaşayan mezunlarımız buluşuyor.

Ses Getiren Koç Üniversitesi Mezunları: Demirhan Erim ’16 ve Can Poyrazoğlu ’17

İnsanların çevrelerindeki diğer insanlara sesini duyurabildiği uygulama olan uLouder’ın yaratıcıları Demirhan Erim ’16 ve Can Poyrazoğlu ’17 ile keyifli bir röportaj gerçekleştirdik. Demirhan ve Can’dan kariyer hikayelerini ve uLouder’ın ortaya çıkış öyküsünü dinledik. Sizler de uLouder ise sesinizi duyurabilirsiniz.

Haberin devamı!

Zamanda Yolculuk Yapmaya Ne Dersiniz?

Kerem Kabadayı'00 ve Ozan Baysal'00 ile Müzik Üzerine bir Söyleşi: Müziğin Hayatımızdaki ve Akademideki Yeri

Mor ve Ötesi’nin kurucularından Kerem ve müzik alanında etkileyici bir akademik kariyere sahip olan Ozan; sektördeki mezunlarımızdan, eski KUMED Başkanı Serhan Vardarlı’03 moderatörlüğünde bir araya geliyorlar.  Koç Üniversitesi yılları, Türkiye’de müzisyenlik serüveni ve yıllar içinde Türkiye’de müzik sektöründeki değişimin konuşulacağı bu özel yayın kaçmaz!

Haberin devamı!

Anadolu Bursiyerleri Programı Teşekkür Gecesi

Biz gidemiyorsak SOS Avlu bize gelsin: SalıCaz! konserleri SKGM Instagram hesabında

Sevgi Gönül Kültür Merkezi’nin her Salı SOS Avlu’yu şenlendiren konserler serisi SalıCaz! bu sene bu sezon #EvdeSalıCaz! konseptiyle devam ediyor. Salı akşamları saat 20:00’de gerçekleşecek canlı konserleri SGKM Instagram hesabından takip edebilirsiniz.

Haberin devamı!

Ve Dahası...

Genç girişimci: Onur Yalınkılınç’19

Yaşanan salgından iş dünyasının çıkardığı ve çıkarması gereken en önemli dersler neler oldu?

Koç Üniversitesi yeni bir mecrada daha takipçilerine sesleniyor. Medium ile akademisyenlerimizin araştırmalarından haberdar olabilir, podcastleri dinleyebilir, kampüs hayatını takip edebilirsiniz.

Bu haber ile İşletme Enstitüsü öğretim üyeleri Erda Gerçek ve Melike Mermercioğlu’nun COVID-19 salgınından iş dünyasının çıkarması gereken derslere dair yorumlarına ulaşabilirsiniz.

Haberin devamı!


Koç Üniversitesi Yayınları’nın ilk kitabevi Beyoğlu’nda açıldı.

KUMED’i Instagram’da takip ediyor musunuz?

Koç Üniversitesi Mezunlar Derneği’nin sunduğu içerik ve etkinliklerden faydalanmak için Instagram’daki @kocmezunlar hesabımızı takip etmeyi unutmayın!

#EvdeKocluVar #ZorZamanlariçinTavsiyeler #KUMEDontheWEB

Haberin devamı!


10. 15. ve 20. Mezuniyet yılımızı kutladık.

COVID-19 Salgını ve Sonuçları Açısından Kadınların Durumu

Disiplinlerarası bir araştırma ve uygulama merkezi olan Koç Üniversitesi Toplumsal Cinsiyet ve Kadın Çalışmaları Araştırma ve Uygulama Merkezi (KOÇ-KAM) farklı bölümlerden öğretim üyesi ve araştırmacıları toplumsal cinsiyet ve kadın konularında bilimsel ve eğitici faaliyetler yürütmek amacıyla bir araya getiriyor. Hemşirelik Fakültemizden Dr. Memnun Seven KOÇ-KAM blogu için yazdığı yazı ile CAVID-19 salgınının kadınlar üzerindeki etkinlerini inceliyor.

Haberin devamı!

 

MEZUNLAR WEB SİTEMİZİ ZİYARET ETMEK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ

 

Bültenlerimizde mezunlarımızdan gelecek haberlere daha çok yer vermek, iş ve özel hayatınızla ilgili paylaşmak istediğiniz güzel haberleri bu sayfalardan mezunlarımıza duyurmak istiyoruz. Önerilerinizi, fikirlerinizi, resimlerinizi ve haberlerinizi mezun@ku.edu.tr adresine bekliyoruz.