Aslı Karataş ’08 ile SEBUKA ve Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Üzerine
Mayıs 2020, Salı

Koç Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu Aslı Karataş'08 ile "SEBUKA - Sen bu kadınların avukatı mısın?" isimli girişimi, yeni çıkan kitabı "Uyuyan Güzel Uyandı" ve toplumsal cinsiyet eşitliği üzerine bir röportaj gerçekleştirdik.

Prof.Dr. Ayşe Bilge Selçuk’tan yeni bir kitap: İnsan Her Koşulda
Mayıs 2020, Cumartesi

Geçtiğimiz sene "İnsan Her Koşulda" isimli kitabını çıkaran, Gelişim ve Ebeveyn Psikoloğu olarak görev yapan Koç Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Ayşe Bilge Selçuk ile keyifli bir röportaj gerçekleştirdik.

Deutsche Bank’ta Çalışan Mezunlarımız Öğrencilerimize Deneyimlerini Aktardı
Mayıs 2020, Cuma

Deutsche Bank’ta çalışan mezunlarımız sosyal sorumluluk çalışmaları ile geleceğe dokunmaya devam ediyor!

Mezun Hikayeleri Podcast Serisi
Mayıs 2020, Perşembe

Farklı zaman dilimlerinde yolu Koç Üniversitesi'nden geçmiş mezunlarımızın kampüs anılarını ve mezuniyet sonrası hayatlarını keşfedeceğimiz Mezun Hikayeleri Podcast serisi her çarşamba yeni bir bölüm ile Koç Üniversitesi Medium ‘da!

Mezunlarımız Gençlerimizin Yanında, 2019 Bağışçı Listesi Yayında
Nisan 2020, Perşembe

Mezunlarımız, Mezun Sınıfları Bağış Kampanyası ile ülkemizin aydınlık geleceğine filiz veren tohumlar ekmeye devam ediyor.

Dijital Market Alışverişi: Eren Atlı ’13 ile Röportaj
Nisan 2020, Çarşamba

Sanal market sektörünün öncü kurumlarında çalışan, 2013 Kimya ve Biyoloji Mühendisliği Bölümü mezunumuz Eren Atlı ile pandemi döneminde sanal marketlerin geleceği üzerine keyifli bir röportaj gerçekleştirdik.

Ses Getiren Koç Üniversitesi Mezunları: Demirhan Erim ’16 ve Can Poyrazoğlu ’17
Nisan 2020, Pazar

İnsanların çevrelerindeki diğer insanlara sesini duyurabildiği uygulama olan uLouder'ın yaratıcıları Demirhan Erim '16 ve Can Poyrazoğlu '17 ile  röportaj gerçekleştirdik.

KUMED Strateji Çalıştayı 2020 – 2025
Mart 2020, Çarşamba

Koç Üniversitesi Mezunlar Derneği, Kasım ayında seçilen yeni Yönetim Kurulu’nun önerisiyle mezunlar camiamızın geliştirilmesi için derneğin önümüzdeki yıllardaki yol haritasını belirlemek için Strateji Çalıştayı’nda bir araya geldi. Derneğin Eski Yönetim Kurulu Başkanlarını, güncel Yönetim Kurulu üyelerini, eski ve yeni profesyonel kadrosunu ve gönüllülerini bir araya getiren çalıştayda KUMED’in faaliyetlerinin mezunlarımıza daha fazla fayda sağlayacak şekilde iyileştirilmesi için öneriler geliştirildi.

Koç Üniversitesi Mezunlarının Gurur Kaynağı “Mezun Sınıfları Bağış Kampanyası”
Şubat 2020, Çarşamba

Koç Üniversitesi Mezunlarla İlişkiler Ofisi ve Mezunlar Derneği iş birliği içerisinde yürütülen Mezun Sınıfları Bağış Kampanyası  ile mezunlarımız, ihtiyaç sahibi ve başarılı öğrencilere iyi bir eğitim alması için destekte bulunuyorlar.

Koç Üniversitesi İşletme Enstitüsü Tanıtım Toplantıları
Şubat 2020, Çarşamba

Dünya çapında akademik kadrosu, global perspektifi ve bilinirliği ile farklılaşmış eğitim programları sunan Koç Üniversitesi İşletme Enstitüsü,sizi tanıtım toplantılarına davet ediyor.

Kadın İstihdamı konulu KoçPera Talks Etkinliği
Şubat 2020, Pazartesi

Koç Üniversitesi Mezunlar Derneği, 8 Mart Emekçi Kadınlar Günü vesilesiyle “Kadın İstihdamı” konulu KoçPera Talks etkinliğini düzenliyor.

Yeni KUMED Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Begüm Yalçın’08 ile röportaj
Şubat 2020, Pazartesi

Koç Üniversitesi Mezunlar Derneği’nin Kasım ayında seçilen yeni Yönetim Kurulu’nda Başkan Yardımcılığı görevini 2008 Hemşirelik mezunumuz Begüm Yalçın üstlendi. 2011 yılından beri gönülden bir bağlılıkla Mezunlar Derneği’nde bulunan Begüm’den KUMED’in çalışmalarını ve derneğimizin yeni hedeflerini dinledik.