Saffet Emre Tonguç ile KUMED Boğaz Gezisi
Nisan 2014, Pazar

27 Nisan 2014 Pazar günü gerçekleştirilen Koç Üniversitesi Mezunlar Derneği organizasyonunda tarihçi ve seyahat yazarı Saffet Emre Tonguç rehberliğinde "Erguvan Mevsiminde Boğaz Turu" Gezisi'ni gerçekleştirdik.

Hukuk Fakültesi Mezunları Buluştu
Nisan 2014, Perşembe

24 Nisan’da Koç Pera’da gerçekleşen etkinliği Hukuk Kulübümüzden Simge Esendal’15 anlattı.

KU®BAĞ Buluşmaları #5: Danışmanlık
Nisan 2014, Salı

Pazarlama, Şirket Birleşmeleri & Satın Almaları, İnsan Kaynakları ve Girişimcilik konularında yaptığımız Business & Networking buluşmalarımıza Danışmanlık (Consulting) yapan mezunlarımızı bir araya getirerek devam ediyoruz.

Açelya Şahin Fırat’tan MONOMENTE
Nisan 2014, Pazartesi

Geçtiğimiz yıl “Mutlu Çocuk Mutlu Yetişkin” isimli kitabı hakkında haber yaptığımız 2005 Psikoloji bölümü mezunumuz Açelya Şahin Fırat ile yeni açtığı MONOMENTE Dil & Konuşma, Bireysel Gelişim, Eğitim ve Danışmanlık Merkezi hakkında konuştuk.

galeri mcrd’de ilk sergi: arayış
Mart 2014, Cumartesi

İstanbul’un yeni sanat galerilerinden galeri mcrd’nin direktörü 2004 Uluslararası İlişkiler ile 2007 Anadolu Medeniyetleri ve Kültürel Miras Yönetimi mezunumuz İpek Yeğinsü ile ilk sergileri “arayış” hakkında konuştuk.

Bu İşin Mutfağında Biz Varız!
Mart 2014, Cuma

Mezunlar Derneği Yönetim Kurulu üyeleri İstanbul Clunary Institute'da bir araya geldi, mutfağa girdi. Her ay yönetim kurulu toplantılarında biraya gelen ve mezun etkinliklerimizi organize eden üyeler bu defa keyifli bir akşamda bir araya gelerek birlikte yemek yapmanın keyfini çıkardılar.

Prof. Ali Çarkoğlu ile DC Mezunları Buluşması
Mart 2014, Salı

Washington DC’de yaşayan mezunlarımız CASE Dekanı Prof. Ali Çarkoğlu ile biraraya geldiler. Organizasyonu gerçekleştiren DC mezun temsilcimiz Nihal Aydoğan Kaygusuz (MBA’11) gece ile ilgili izlenimlerini paylaştı.

Oy ve Ötesi’nden Yasemin Örs’03 Mezunları Çağırıyor
Mart 2014, Pazartesi

Yasemin Örs, 2003 Koç Üniversitesi Ekonomi Bölümü mezunu, British American Tobacco şirketinde çalışıyor ve kendisi aynı zamanda yaklaşan yerel seçimlerde İstanbul’un gündemine oturan ve sandıklara gönüllü toplayan Oy ve Ötesi Platformu’nun da kurucularından. Hukuk Fakültesi öğrencilerimizden Melda Şener, Yasemin ile mezuniyet sonrası yaptıkları ve Oy ve Ötesi hakkında konuştu.

Yemeğin ve fotoğrafın en lezzetlisi: Gurme Mutfak Hikayeleri
Mart 2014, Pazar

2000 Ekonomi mezunumuz profesyonel yemek fotoğrafçısı ve stilisti Gözde Durusoy, hayatta sevdiği üç şeyi, yazmayı, yemek yapmayı ve fotoğraf çekmeyi “Gurme Mutfak Hikayeleri” adlı blogunda birleştiriyor. Gözde’yle hem keyifli hem de lezzetli bir sohbet gerçekleştirdik.

3. İngiltere Mezunlar Buluşması
Mart 2014, Cumartesi

İngiltere’de yaşayan mezunlar Şubat ayında, Londra’da, CASE Dekanı Ali Çarkoğlu ile buluştular. Bu yıl üçüncüsü ile gelenekselleşen bu buluşmayı İngiltere mezun temsilcilerimizden Sezer Erkılınç’09 anlattı.

2007 mezunları Buşra ve Emre “YürüüBee” diyorlar!
Şubat 2014, Cuma

2007 İşletme ve Matematik mezunu Buşra Durceylan ve 2007 İşletme mezunu Hasan Emre Fırıncıoğlu ile Kasım 2013’te Japonya’dan başladıkları Asya Pasifik seyahatlerini ve kurumsal hayata ara verip nasıl böyle bir maceraya atıldıkları üzerine konuştuk. Buşra ve Emre’nin uzaklardan selamı var…

Merve Purde’10 sofralarımızı Pina ile şenlendiriyor
Şubat 2014, Cuma

2010 Koç Üniversitesi Ekonomi Bölümü mezunlarından Merve Purde gıda sektörüne sağlıklı bir şekilde giriş yapıyor. Ürettikleri doğal zeytinyağı Pina ile karşımıza çıkan Merve, kendisinden ve yeni şirketinden bahsetti. Gelin hep birlikte göz atalım.