Mezunlarımız İsviçre’de ilk defa buluştu!
May 2015, Friday

9 Mayıs akşamı Zürih’te ilk defa gerçekleşen mezunlar buluşması İsviçre’nin farklı şehirlerinde yaşayan tüm mezunlarımızın bir araya gelmesini sağladı.

Habere Git
Yaza Merhaba demek için, 4 Haziran'da KoçPera'da buluşuyoruz.
May 2015, Thursday

Güzel hava ve canlı müzik keyfini açık havada yaşayalım... Tüm mezunlarımızı bekliyoruz...

Hocalardan Dinleyelim 1- Prof. Ali Çarkoğlu
May 2015, Friday

Hocalardan Dinleyelim etkinliklerinin ilkinde İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Ali Çarkoğlu “Haziran'15 Seçimlerine Giderken Kamuoyu Dinamikleri” başlıklı konuşması ile oy verme davranışı, parti sistemleri ve siyasi partiler, sosyal sermaye, kamuoyu ve Türk politikası konularındaki deneyim ve çalışmalarını paylaşarak, Haziran’da gerçekleşecek seçimler öncesinde mezunlarımıza bir seçim çerçevesi sunacak.

Boston’da Mezunlar Buluşması
May 2015, Sunday

Uluslararası Programlar Ofisimiz, Boston'a gerçekleştireceği seyahati sırasında Boston'da yaşayan mezunlarımızla bir araya gelecek. 29 Mayıs Cuma akşamı Boston'da gerçekleşecek buluşmaya Boston çevresinde yaşayan tüm mezunlarımızı bekliyoruz.

Güven Bölükbaşı’05: Bilişim ve Sosyal Sorumluluk Arasındaki Köprü
May 2015, Monday

2005 Bilgisayar Mühendisliği mezunumuz Güven Bölükbaşı ile bilişim alanındaki çalışmaları ve programlama deneyiminin sosyal sorumluluk projeleri ve bağış kültürünün geliştirilmesine yönelik katkılarını konuştuk.

Hemşirelik Mezunları KoçPera’da Buluştu
April 2015, Monday

Hemşirelik Yüksekokulu mezunlarımız hocalarımız ve son sınıf öğrencilerimizla 27 Nisan akşamı KoçPera’da buluştu. Okulumuzla ilgili heyecan verici haberlerin de paylaşıldığı bu güzel geceyi 2008 mezunumuz ve KUMED yönetim kurulu üyemiz Begüm Yalçın anlattı.

Fen Fakültesi Mezunları Bir Aradaydı
April 2015, Monday

20 Nisan’da KoçPera’da gerçekleşen ilk Fen Fakültesi Mezunlar Buluşması’nı Fizik bölümü 2002 mezunumuz Sarper Özharar anlattı.

Koç Üniversitesi’nden bir milletvekili adayı: Aysu Bankoğlu’12
April 2015, Thursday

Bartın’da önseçimleri geçerek milletvekili adayı olan 2012 Hukuk Fakültesi mezunumuz ve Kamu Hukuku Yüksek Lisans öğrencimiz Aysu Bankoğlu ile siyasete atılma ve milletvekili adayı olma serüvenini konuştuk.

Habere Git
Hemşirelik Yüksekokulu Mezunlar Buluşması!
April 2015, Friday

Mezunlarımız aynı bölümden mezun olan arkadaşları ve hocalarıyla tekrar bir araya gelirken, pek yakında mezunlar ailesine katılacak son sınıf öğrencilerimizi de tanıyacaklar.

Fen Fakültesi Mezunları ve Hocaları Buluşuyor
April 2015, Thursday

20 Nisan 2015 tarihinde Üniversitemizin İstiklal Caddesi üzerinde bulunan Merkez Han binasındaki Mezunlar Derneği Lokali’nde 19:30’da buluşarak tüm mezunlarımız ve öğretim kadromuzla birlikte özlem gidermeyi ve deneyimlerimizi paylaşmayı çok arzu ediyoruz.

Habere Git
Rektörümüz Bakü'de yaşayan mezunlarımızla biraraya geliyor
April 2015, Wednesday

Rektörümüz Umran İnan, Azerbaycan’a gerçekleştireceği seyahati sırasında Bakü’de yaşayan mezunlarımızla bir akşam yemeği ile bir araya gelecek. 8 Nisan Çarşamba akşamı Bakü’de gerçekleşecek yemeğe Bakü çevresinde yaşayan tüm mezunlarımızı bekliyoruz.

FMCG Sektörü KUrBAĞ ile bir arada
April 2015, Tuesday

KU®BAĞ Business & Networking Buluşmalarının dokuzuncusu FMCG sektöründe çalışan mezunları bir araya getirdi.