Bursa’daki mezunlarımız biraraya geldi.
Haziran 2013, Pazar

1 Haziran’da gerçekleşen buluşmayı, Bursa temsilcilerimizden Aslıhan Sadıkoğlu Kornoşor’95 anlattı.

KUrBAĞ Buluşmaları#3-İnsan Kaynakları
Mayıs 2013, Çarşamba

Koç Üniversitesi Mezunlar Derneği KUrBAĞ BULUŞMALARI’nın 3.sü İnsan Kaynakları alanında yapıldı.

Yollarda biz Koçlu: Savaş Balaban’08
Mayıs 2013, Pazartesi

2008 EMBA mezunumuz Savaş Balaban Temmuz ayı başında Bodrum’dan başlayan ve Ağustos ayı sonunda Japon Denizi kıyısında noktalanacak yeni bir yolculuğa çıkıyor. Savaş’la bir araya gelerek seyahatleri ve yol tutkusu hakkında konuştuk.

Back to School: Psikoloji Buluşması
Mayıs 2013, Pazar

Psikoloji mezunları buluştu, bir günlüğüne tekrar öğrenci oldu.

KUMED Karaköy-Tophane-Galata Gezisi-Mayıs’13
Mayıs 2013, Cumartesi

Hayri Fehmi Yılmaz eşliğinde gerçekleştirilen keyifli gezinin notlarını Mezunlar Derneği’nden Begüm Yalçın’08 bizimle paylaştı.

Bursa’da yaşayan mezunlar 1 Haziran'da buluşuyor.
Mayıs 2013, Cuma

İlk mezunlarımızdan Aslıhan Sadıkoğlu Kornoşor (MBA’95) Bursa’da yaşayan mezunlarımızı biraraya getirmek üzere bir buluşma organize ediyor. 1 Haziran'da gerçekleşecek bu buluşmaya Bursa'da yaşayan tüm mezunlarımızı bekliyoruz.

Anne ve babaların rehberi: Sinem Olcay Kademoğlu
Mayıs 2013, Perşembe

Anneler ve Babalar Günlerinin yaklaştığı bu günlerde İstanbul Parenting Class’ın kurucularından 2006 Gelişim Psikolojisi yüksek lisans mezunumuz Sinem Olcay Kademoğlu ile görüştük.

Aslı Yıldırım’ın fotoğrafları JetLife Nisan sayısında yer aldı.
Nisan 2013, Cuma

Geçtiğimiz yıl ilk kişisel fotoğraf sergisinin açan 2003 Uluslararası İlişkiler ve 2006 MBA mezunumuz Aslı Yıldırım’ın çektiği fotoğraflar AtlasJet havayollarının JetLife dergisinin Nisan sayısında yer aldı.

Mezunlarımızdan yurttaş gazeteciliği uygulaması: hoodcast
Nisan 2013, Salı

2009 mezunlarımızdan Hayati Fırat Güvence ve Enes Kılıç’ın programlayıp geliştirdiği hoodcast uygulaması, sosyal medya tabanlı yurttaş gazeteciliğin öne çıkan temsilcilerinden birisi.

Aslı’nın Dolabı
Mart 2013, Perşembe

2004 işletme mezunumuz Aslı Güvenç “Aslı’nın Dolabı” ile çok başarılı bir sosyal sorumluluk projesine imza attı.

Rektörümüz New York’taki mezunlarımızla bir araya geldi.
Mart 2013, Perşembe

Amerika'da yaşayan Koç Mezunları arasındaki iletişim ve dayanışmayı arttırmak amacıyla uzun süredir planladığımız ilk resmi mezunlar buluşmamızı 14 Mart Perşembe akşamı New York'ta gerçekleştirdik.

Mezunlar Filmini İzlediniz mi?
Mart 2013, Cuma

2003 Sosyoloji mezunumuz Kuntay Alpman'ın 2004 Ekonomi mezunumuz Kerem Özerdoğan ile birlikte çektiği üniversitemizin yeni tanıtım filmi mezunlarımızın üniversite sonra çizdikleri yollara dair oldukça samimi izler sunuyor.