Herkesin gözünün içinin güldüğü parti
January 2016, Monday

KoçPera’da 24 Aralık akşamı büyük bir katılımla gerçekleşen Yeniyıl Partisi’ni KUMED YK üyesi Meltem Ersoy’03 anlattı.

Yarının Yıldızı bir startup: LALA
December 2015, Monday

2015 mezunlarımız Furkan Taşel ve Tekin Öztekin ile öğrencimiz Eray Erdoğan’ın kurduğu LALA, Yarının Yıldızı 100 Startup listesinde yer aldı. Mezunlarımız Furkan ve Tekin ile görüştük, LALA’yı mezunlarımızla paylaşmalarını istedik.

“Tecrübe Kazandı”
December 2015, Friday

Koç Üniversitesi 23. Futbol Turnuvası’na katılan mezunlar takımı 3. oldu. Takım kaptanı Yarkın Doğanbey’10 turnuvayı ve kazandıkları üçüncülüğü anlattı.

Habere Git
KUMED Yılbaşı Partisi KoçPera'da!
December 2015, Thursday

Koç Üniversitesi Mezunlar Derneği (KUMED) organizasyonuyla, yeni yılı hep birlikte kutluyoruz. 24 Aralık'ta gerçekleşecek olan partimizde Uninvited Jazz Band eşliğinde kokteylimizi gerçekleştirdikten sonra DJ Style-ist ile eğlenceye devam edeceğiz.

Bir Koçlular Grubu: ColorTV
December 2015, Tuesday

2008 mezunlarımız Gizem Göker ve Cömert Mert yeni çıkan albümleri Life As a Linear Momentum’u ve grupları ColorTV’yi anlattılar. Lise sıralarında başlayan ve beyaz yaka olarak devam eden bu güzel yolculuğu mezunlarımızla paylaşmak isteriz.

Seneler geçiyor…
December 2015, Saturday

Kasım ayında mezuniyetinin 10., 15. Ve 20 yılını kutlayan mezunlar biraraya geldi. KoçPera’da gerçekleşen bu özel geceyi 2005 EMBA mezunlarımızdan ve aynı zamanda Mezunlar Derneği Yönetim Kurulu üyesi olan Naci Üstün anlattı.

CASE Buluşması ve Hocalardan Dinleyelim etkinlikleri gerçekleşti
November 2015, Sunday

Geçtiğimiz ay içerisinde CASE Fakültesi mezunlarımızı KoçPera’da ağırladık. Ayrıca Hocalardan Dinleyelim etkinlik serimizin ikinci bölümünde, öğretim üyelerimizden Doç. Erdem Yörük ile refah devleti, toplumsal hareketler ve seçimler üzerine keyifli bir seminer gerçekleştirdik.

Hukuk Fakültesi Buluşması
November 2015, Monday

Hukuk Fakültesi mezunları; akademisyenler ve öğrencilerle 23 Kasım Pazartesi günü KoçPera'da keyifli bir akşam için buluşuyor.

Kerem Özerdoğan’dan Takım-Mahalle Aşkına
November 2015, Monday

Üç Koç mezununun yapımcılığını üstlendiği Takım-Mahalle Aşkına Ekim ayında gösterime girdi. Filmin hem öyküsünü yazan hem de yapımcısı olan 2004 Ekonomi mezunlarımızdan Kerem Özerdoğan’la bir araya geldik, Takım-Mahalle Aşkına’yı konuştuk.

Habere Git
Hong Kong'taki Mezunlarımız Rektörümüzle bir araya geliyor!
November 2015, Thursday

Rektörümüz Umran İnan Hong Kong'ta yaşayan mezunlarımız ve öğrencierimizle akşam yemeğinde bir araya geliyor.

Mezunlar Geri Dönüyor!
October 2015, Tuesday

1995, 2000 ve 2005 mezunlarımızı, mezuniyetlerinizin 10, 15 ve 20. yıllarını kutlamak için bir araya getirmek istiyoruz. İlkini 2007 senesinde gerçekleştirdiğimiz ve artık gelenekselleşen bu organizasyonumuzda 2015 sizlerin senesi!

Hocalardan Dinleyelim-Dr. Erdem Yörük
October 2015, Tuesday

Koç Üniversitesi Mezunlarla İlişkiler Ofisi ve Mezunlar Derneği KUMED işbirliğinde düzenlenecek Hocalardan Dinleyelim etkinlik serisinin ikincisi, İnsani Bilimler ve Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Erdem Yörük ile mezunlar lokali KoçPera’da gerçekleştirilecek.