İnsani Bilimler ve Edebiyat Fakültesi Buluşması
Mayıs 2016, Salı

Koç Üniversitesi İnsani Bİlimler ve Edebiyat Fakültesi Fakültesi (CSSH) mezunları, akademisyen ve son sınıf öğrencileriyle KoçPera'da buluşuyor!

Üç Mezun Buluşması: Gaziantep, Boston ve Chicago
Nisan 2016, Pazar

CASE Dekanımız Prof. Ali Çarkoğlu ve Prof. Sami Gülgöz Amerika seyahatleri sırasında Boston’da ve Chicago’da yaşayan mezunlarımızla bir araya geldiler. Uzun zamandır gerçekleşmesi planlanan Gaziantep Buluşması ise 24 Nisan’da gerçekleşti. Organizasyonu gerçekleştiren Gaziantep mezun temsilcimiz Ali Arpacıoğlu’10 buluşma ile ilgili izlenimlerini paylaştı.

KU Gönüllüleri – Mezunlar Buluşması
Nisan 2016, Perşembe

KU Gönüllüleri ile mezunlar gönüllülük projelerini konuşmak ve yeni projeler üretmek için KoçPera'da bir araya geliyor!

B&N #12: Kültür & Sanat
Nisan 2016, Çarşamba

Mezunlarımızı çalışma alanlarına göre gruplar halinde bir araya getirmeye devam ediyoruz. Kültür ve Sanat alanında çalışan mezunlarımızı bir araya getireceğimiz Business & Networking etkinliğimiz 11 Mayıs'ta Eti sponsorluğunda KoçPera'da gerçekleşecek!

Koç Mezunları Tiyatro Sahnesinde
Nisan 2016, Cuma

KUMED & KÖLMED Tiyatro Kulübü ‘Bir Şehnaz Oyun’ isimli, müzikli oyun ile Koç Üniversitesi Sevgi Gönül Oditoryumu’nda seyirci karşısına çıkıyor. 21 Nisan’da, Sevgi Gönül Tiyatro Günleri kapsamında saat 20.00’da sahnelenecek oyunun tüm geliri Anadolu Bursiyerleri’ne bağışlanacak.

Gaziantep Mezun Buluşması
Nisan 2016, Perşembe

Gaziantep'te yaşayan mezunlarımız 24 Nisan'da kahvaltıda buluşuyor! Katılımınızı bildirmenizi rica ederiz.

Habere Git
Yaratıcı endüstrilerden bir girişim: Paper Street Co.
Nisan 2016, Pazartesi

İşletme bölümü 2012 mezunumuz Gamze İpek Özbay kişisel hikayesinden yola çıkarak kurduğu Paper Street Co. ile Koç Üniversitesi Kuluçka Merkezi’nde çalışmalarına devam ediyor. İpek’le girişim hikayesini ve çalışmalarını konuştuk. Mezunlarımız kişisel ya da kurumsal gönderimlerinde Paper Street Co.’dan yararlanabilirler.

Ödüllü fizikçi: Sezer Erkılınç’09
Nisan 2016, Pazartesi

2015 Inst. of EE Eng. Photonics Society Graduate Student Fellowship ödülünü kazanan mezunumuz Sezer Erkılınç’ın üzerinde iki yıldır çalıştığı araştırması Elektronik ve Fizik alanındaki en önemli dergilerde yer aldı. Aynı zamanda Londra mezun temsilcimiz olan Sezer’le geçen yıl aldığı ödül ve araştırmaları hakkında konuştuk.

Türkiye’de bir ilk: EnCazip.com
Nisan 2016, Pazartesi

İşletme bölümü mezunlarımız Çağada Kırım’11 ve Onur Orakçıoğlu’12, EnCazip ile Türkiye’de ilk olarak internet üzerinden elektrik tedarikçisi karşılaştırmasını yapıyorlar. Çağada ve Onur ile EnCazip’in kuruluş hikayesini, faaliyet alanlarını ve bundan sonrası için planlarını konuştuk.

Globalleşme Sürecinde Türk Çokuluslu Şirketler
Nisan 2016, Cuma

Doç. Caner Bakır mezunlarımızla kendisinin çalışma alanları olan uluslararası iktisat, bankacılık, finansal düzenlemeler ve devlet ile çokuluslu şirketler arasındaki ilişkiler hakkındaki tecrübelerini ve değerlendirmelerini paylaşacak.

Boston ve Chicago Buluşmaları
Mart 2016, Çarşamba

CASE Dekanımız Prof. Ali Çarkoğlu 3 Nisan'da Boston, 8 Nisan'da Chicago yakınlarında yaşayan mezunlarımızla buluşuyor! Katılımınızı bildirmenizi rica ederiz.

B&N #11: Girişimciler & Yatırımcılar
Mart 2016, Perşembe

Mezunlarımızı çalışma alanlarına göre gruplar halinde bir araya getirmeye devam ediyoruz. Girişimci ve Yatırımcı mezunlarımızı bir araya getireceğimiz Business & Networking etkinliğimiz 6 Nisan’da Eti sponsorluğunda Koç Üniversitesi Kuluçka Merkezi’nde gerçekleşecek!