Seray Cengiz’den Little Yucca
Mart 2017, Salı

Türkiye’nin ekolojik kumaşlar kullanarak tasarım yapan ilk markalarından birini kuran 2004 mezunumuz Seray şimdi de Little Yucca ile 0-2 yaş için modern, bir bebek için olsa da tasarım dili güçlü ve karakterli kıyafetler üretiyor. Seray’la kariyer yolculuğunu ve Litte Yucca’yı konuştuk.

KUMED Tanıtım Gecesi
Mart 2017, Salı

Üniversite hayatınız belki kulüplerin arasında başkanlıkta mekik dokuyarak, belki etkinlikler için arkadaşlarınızı toplayarak geçti. O günleri özlediyseniz, keşke geri gelse diyorsanız size bir teklifimiz var.

Kutlu Simple Community ile hayat buluyor: Selay Yarımoğlu’10
Mart 2017, Pazar

2010 İşletme mezunumuz Selay Yarımoğlu, modayı takip eden ve trend sahibi olan ancak yalınlığa önem veren, aşırıdan kaçan, seyahat meraklısı, anın tadını çıkarmaya çalışan ve anı biriktirme meraklısı kişileri hedeflediği yeni markası Simple Community ile kutnu kumaşa yeniden hayat veriyor. Selay’la bir araya geldik ve Simple Community hakkında konuştuk. Mezunlarımıza yönelik indirim imkanlarını da hatırlatalım.

Koçlu Lider Kadınlar B&N’de buluştu
Mart 2017, Cumartesi

GittiGidiyor sponsorluğunda gerçekleştirdiğimiz, 17. Business & Networking etkinliğimiz, Koçlu Lider Kadınlar’da buluştuk.

Berker Soyluoğlu’ndan yeni bir oyun: Crowner
Mart 2017, Cuma

Koç Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünden 2006’da mezun olan Berker Soyluoğlu, kurumsal çalışma hayatının ardında hayalindeki oyunu hayata geçirdi. İstanbul Oyun Fuarı’nda tanıtılan ve güzel tepkiler alan oyun Crowner hakkında Berker’le konuştuk.

Onur Gürkan’dan bir fotoğraf kitabı: Tatil
Şubat 2017, Pazartesi

2012 Uluslararası İlişkiler mezunumuz Onur Gürkan yeni çıkan fotoğraf kitabı Tatil hakkında Mezunlar Derneği yönetim kurulu üyesi Aslı Yantra’11 ile konuştu.

Habere Git
Tüm mezunların buluşma noktası, yeni mezun veri tabanı KÜME açıldı
Şubat 2017, Çarşamba

Bilgilerinizi güncellemek, tüm mezun ağına erişmek, mezunlarla iletişim kurmak, duyurulara ve haberlere ulaşmak, etkinliklere katılmak, bağış yapmak ve Mezunlar Derneği aidat ödemelerini gerçekleştirmek için KÜME’ye giriş yapın.

Geleneksel Londra Buluşması Gerçekleşti
Şubat 2017, Pazar

2017'nin ilk mezunlar buluşması 9 Şubat'ta Londra'da gerçekleşti. Doggett's Coat & Badge Pub'ının üst katında gerçekleşen buluşmada yaklaşık 60 mezunumuz bizimleydi.

Selen Yörüger’den tasarımlar: Lelia
Şubat 2017, Çarşamba

2013 Ekonomi mezunumuz Selen Yörüger takı tasarımlarını Lelia markası ile hayata geçirdi. Selen ile bir araya gelerek tasarımlarını ve yeni girişimi Lelia’yı konuştuk.

Çorbada Tuzun Olsun
Ocak 2017, Salı

Mezunlar Derneği KUMED sosyal sorumluluk çalışmalarına bir yenisini ekledi. Mezunlarımız 16 Ocak akşamı Çorbada Tuzun Olsun Derneği ile birlikte Taksim civarında, sokakta yaşayan insanlara çorba dağıtımı yaptılar. Mezunlar Derneği Yönetim Kurulu üyesi Aslı Yantra’11 etkinliği anlattı.

Habere Git
İngiltere'de yaşayan Koç Üniversitesi Mezunları buluşuyor.
Ocak 2017, Cuma

Koç Üniversitesi Mezunları yaşadıkları şehir ve ülkelerde bir araya gelmeye devam ediyor. İngiltere'de yaşayan mezunlarımız 2017 yılının ilk buluşmasını 9 Şubat'ta Londra'da gerçekleştiriyor. Katılımınızı temsilci mezunlarımıza bildirmeyi unutmayın!

Türkiye’nin ilk su someliyesi Alican Akdemir’12
Ocak 2017, Salı

Almanya’da bulunan Doemens Academy’den aldığı eğitim sonrası Türkiye’nin ilk su someliyesi olan 2012 Ekonomi bölümü mezunumuz Alican Akdemir ile kariyeri ve su someliyesi olma süreci hakkında konuştuk.