Rektörümüz Boston’da mezunlarımızla buluştu
August 2017, Monday

Rektörümüz Umran İnan, Amerika’ya gerçekleştirdiği seyahati sırasında Boston’da yaşayan mezunlarımızla bir öğle yemeği ile bir araya geldi. 21 Ağustos’ta Boston’da gerçekleştirilen yemeğe Boston ve çevresinde yaşayan mezunlarımız katıldılar.

Yaz Buluşmaları III
August 2017, Friday

Yazın son buluşmasında Bomontiada'nın en püfür püfür esen noktası, Populist Teras Bistro'da bir aradayız! KÜME'ye kaydolarak etkinliklerimizi yakından takip edebilirsiniz.

Habere Git
Yaz Buluşmaları son hızıyla devam ediyor.
August 2017, Saturday

Nasıl bittiğini anlamadan bir yazın daha sonuna geldik. Bir anda ısıtıp, bir anda üşütse de; bir kapanıp bir açsa da büyük bir kısmını şehirde geçirdiğimiz yazın en kalabalık, en güzel anlarından bazılarını Yaz Buluşmaları sırasında yaşadık. Geçen yılın çok sevilen Teras Buluşmaları etkinlik serisine yeni bir soluk getirelim dedik ve etkinliklerimizi farklı yerlere taşımaya karar verdik.

Alternatif kariyerli Kariyer Gelişim Merkezi Direktörümüz: Tuna Dağlı’07
August 2017, Friday

2007 yılında Endüstri ve Örgüt Psikolojisi Yüksek Lisans programımızdan mezun olan Tuna Dağlı yaklaşık iki yıldır Kariyer Gelişim Merkezimizin Direktörlüğü’nü yürütüyor. Kimya Mühendisliği derecesinden sonra psikoloji ve insan kaynakları alanlarına kayarak kendisi de alternatif bir kariyere geçen Tuna ile hem kendi kariyer hikayesi hem de üniversitemizin Kariyer Gelişim Merkezi’nin mezunlarımıza yönelik çalışmaları hakkında konuştuk.

Habere Git
Zaman Kapsülü geleneği başlıyor!
August 2017, Friday

Anılarımızı kampüse miras bırakmak için Homecoming'de kampüse "Zaman Kapsülleri" gömüyoruz. Her mezun sınıfın, kendi sınıfına ait kutuların içerisine Koç Üniversitesi'nde geçirdikleri zamanları hatırlatan objeleri atacağıZaman Kapsülü bu yıl ilk defa tüm mezun sınıfların katılımıyla 10 Eylül'de Homecoming'de gerçekleşiyor!

HOMECOMING/Time Capsule 2017
August 2017, Friday

Mezun olalı epey mi oldu? Anılar dün gibi hatrınızda mı? Ya da yeni mezunsunuz okulunuzun özlemi burnunuzda mı tütüyor? O halde 10 Eylül'de en güzel yıllarımızı geçirdiğimiz kampüsümüzde bir araya geliyoruz!

Yaz Buluşmaları II
August 2017, Wednesday

Koç Üniversitesi ve Sabancı Üniversitesi Mezunları Yaz Buluşmaları’nda bir araya geliyor.Yazın en serinletici etkinliği Yaz Buluşmaları’nda bizlere Sabancı Üniversitesi Mezunları Derneği (SUMED) de eşlik ediyor! Devam eden serimizin yeni adresi bu kez KoçPera Divan. Bir yaz akşamında buluşacağımız dostlarımızla enfes manzaranın tadını çıkarıyor, hoş sohbetli saatler geçiyoruz.Tüm mezunlarımızı bekliyoruz.

Çay Tadımımıza Davetlisiniz
August 2017, Thursday

Dünyaca ünlü çay markalarından Ronnefeldt ile 3 Ağustos Perşembe akşamı buluşuyoruz.Yaz günlerinde şehrin stresini atmak, minik bir mola vermek için sizleri soğuk çay tadımımıza davet ediyoruz. Bir çay ne kadar lezzetlenebilir, çaya en uyumlu aroma hangisidir birlikte karar veriyoruz!

Katar’da bir akademisyen: Evren Tok’02
July 2017, Saturday

Katar’da Hamad Bin Khalifa Üniversitesi’nde akademisyen olan ve kamu politikası bölümü program direktörlüğü yapan 2002 Ekonomi bölümü mezunumuz Evren Tok ile kariyer hikayesi, akademik çalışmaları ve yeni çıkan kitabı “Policy Making in a Transformative State: The Case of Qatar” hakkında konuştuk.

Yaz Buluşmaları
July 2017, Tuesday

Geçtiğimiz yaz çok sevilen Teras Buluşmaları serimizi bu yıl yeni mekanlara taşıyarak şehirde geçen yaz gecelerinde hep beraber daha da keyifli vakit geçiriyoruz. 25 Temmuz Salı Kalamış Divan'da gerçekleşecek olan ilk buluşmamıza hepinizi bekliyoruz.

Gönülden bir bağışçı: Barlas Hünalp’05
June 2017, Monday

2005 Uluslararası İlişkiler bölümü mezunumuz Barlas Hünalp Anadolu Bursiyerleri Bağış Kampanyası’na yaptığı bağışlarla hem Anadolu’dan başarılı ve ihtiyaç sahibi bir gence destek olurken hem de bu bağışları sevdiği kişilere hediye ederek çevresine umut dağıtmış oldu.

Ödüllü bir doktora öğrencisi: Ozan Kuru’12
June 2017, Monday

Güncel politik olaylar, tartışmalar ve siyasetçiler hakkındaki kamuoyu algısının şekillenmesi ve kamuoyunun anketler, istatistikler ve çeşitli raporları anlama süreçleri üzerine Michigan Üniversitesi’nde doktora çalışmaları yapan 2012 psikoloji mezunumuz Ozan Kuru ile doktora çalışmaları ve yakın zamanda kazandığı ödüller hakkında konuştuk.