Kariyerinin başında bir Koç: Ayça Balaban’16
Ekim 2017, Salı

Genç yaşında profesyonel koçluğa yönelen 2016 İşletme mezunumuz Ayça Balaban ile biraraya gelerek koçluk ve Ayça’nın kariyer hedefleri hakkında konuştuk.

10. 15. 20. Yıl Kutlaması Yaklaşıyor
Ekim 2017, Salı

1997, 2002 ve 2007 mezunlarımız, mezuniyetlerinizin 10. 15. ve 20. yılında, 18 Kasım Cumartesi akşamı KoçPera’da gerçekleşecek olan özel yemek organizasyonumuza davetlisiniz. İlkini 2007 senesinde gerçekleştirdiğimiz ve artık gelenekselleşen bu organizasyonumuzda 2017 sizlerin senesi!

Business&Networking Buluşmaları 20: Geleceğin Meslekleri ile KoçPera'da
Ekim 2017, Pazar

GittiGidiyor sponsorluğunda gerçekleştirdiğimiz Business & Networking etkinlikleri serimizin 20'ncisi "Geleceğin Meslekleri" 7 Kasım Salı günü KoçPera'da!

Silikon Vadisi’nde öğrenci-mezun işbirliği: Şahin Boydaş’05 ve Engin Kurt
Ekim 2017, Perşembe

ilikon Vadisi’nde çalışma hayalleri olan öğrencimiz Engin Kurt, girişimci mezunumuz Şahin Boydaş’05 sayesinden bu hayaline kavuştu. Geçen yaz Silikon Vadisi’nde staj yapan Engin ve Şahin ile bu süreç hakkında konuştuk.

15. İstanbul Bienali Sergi Turu'ndaydık
Ekim 2017, Pazar

Mezunlar Derneği olarak, sanatçı ikilisi Elmgreen & Dragset'in küratörlüğünde "İyi bir komşu" başlıklı bienale ev sahipliği yapan mekanlardan İstanbul Modern, Galata Özel Rum İlköğretim Okulu ve Pera Müzesi’ni rehberli tur eşliğinde ziyaret ettik.

Koçlu bir uzay mühendisi: Ozan Kara’16
Ekim 2017, Pazartesi

Makine Mühendisliği yüksek lisans mezunumuz ve doktora öğrencimiz Ozan Kara ile doktora çalışmaları ve geçtiğimiz günlerde katıldığı Birleşmiş Milletler tarafından organize edilen “Küresel Sağlık için Uzay İşbirliklerini Güçlendirme” konulu konferans hakkında konuştuk.

15. İstanbul Bienali'ni rehberli tur eşliğinde ziyaret ediyoruz!
Eylül 2017, Çarşamba

Koç Üniversitesi Mezunlar Derneği olarak, İstanbul Bienali'ni 1 Ekim ve 14 Ekim tarihlerinde rehberli tur eşliğinde ziyaret ediyoruz. Devamı

Homecoming 2017’nin ardından
Eylül 2017, Cuma

Geleneksel Mezunlar Günümüz Homecoming 2017 ve Zaman Kapsülü töreni 10 Eylül’de kampüsümüzde gerçekleşti. Güneşli bir pazar gününde kampüste buluşan mezunlar konser, barbekü, mezun standları ve Zaman Kapsülü töreni ile dolu dolu bir “okula dönüş” günü yaşadılar.

Business & Networking 19: E-Ticaret ile 3 Ekim'de KoçPera'da!
Eylül 2017, Çarşamba

GittiGidiyor sponsorluğunda gerçekleştirdiğimiz Business & Networking etkinlikleri serimizin 19'uncusu "E-Ticaret" 3 Ekim Salı günü KoçPera'da!

Rektörümüz Boston’da mezunlarımızla buluştu
Ağustos 2017, Pazartesi

Rektörümüz Umran İnan, Amerika’ya gerçekleştirdiği seyahati sırasında Boston’da yaşayan mezunlarımızla bir öğle yemeği ile bir araya geldi. 21 Ağustos’ta Boston’da gerçekleştirilen yemeğe Boston ve çevresinde yaşayan mezunlarımız katıldılar.

Yaz Buluşmaları III
Ağustos 2017, Cuma

Yazın son buluşmasında Bomontiada'nın en püfür püfür esen noktası, Populist Teras Bistro'da bir aradayız! KÜME'ye kaydolarak etkinliklerimizi yakından takip edebilirsiniz.

Yaz Buluşmaları son hızıyla devam ediyor.
Ağustos 2017, Cumartesi

Nasıl bittiğini anlamadan bir yazın daha sonuna geldik. Bir anda ısıtıp, bir anda üşütse de; bir kapanıp bir açsa da büyük bir kısmını şehirde geçirdiğimiz yazın en kalabalık, en güzel anlarından bazılarını Yaz Buluşmaları sırasında yaşadık. Geçen yılın çok sevilen Teras Buluşmaları etkinlik serisine yeni bir soluk getirelim dedik ve etkinliklerimizi farklı yerlere taşımaya karar verdik.